DIENSTEN

Smartphone & Tablet Reparatie: Uw Partner voor Alle Reparaties

Bij Phones & more zijn we trots op ons brede scala aan reparatiediensten, variërend van smartphones , printers en laptops tot MacBooks en pc’s. We blinken uit in precisiewerk, inclusief soldeerklussen. Een bijzondere specialiteit van ons is de betaalbare reparatie van iPhone-achterkanten met behulp van een geavanceerde lasertechniek. Deze innovatieve methode maakt het mogelijk de beschadigde achterkant veilig te verwijderen zonder verdere schade aan het toestel te veroorzaken, waardoor uw iPhone er weer als nieuw uitziet.

Onze Diensten

We bieden betaalbare reparaties voor een breed scala aan merken en modellen. Of het nu gaat om een smartphone, tablet of iPad, op onze website vindt u een gedetailleerd overzicht van de specifieke reparaties die we uitvoeren. Aangezien het praktisch onmogelijk is om alle onderdelen op voorraad te houden, kunnen we elk benodigd onderdeel voor u bestellen. Voorafgaand aan de bestelling kunnen we vragen we een aanbetaling om onverkochte voorraad te voorkomen, gebaseerd op onze ervaringen uit het verleden.

Transparante Prijzen en Geen Onderzoekskosten

Vóór elke reparatie komen we een vaste prijs overeen en kunnen we indien nodig een proforma factuur voor uw verzekering opstellen. De meeste reparaties voeren we snel uit, zonder onderzoekskosten. Mocht blijken dat er meer aan de hand is met uw toestel, dan informeren we u vooraf, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

No Cure, No Pay

Indien reparatie niet mogelijk blijkt, betaalt u niets. Mochten de reparatiekosten hoger uitvallen dan verwacht, dan bent u niet verplicht de reparatie uit te laten voeren en brengen we geen onderzoekskosten in rekening.

Verzending & Garantie

Voor wie niet in de gelegenheid is ons te bezoeken in Sluis, bieden we de optie uw apparaat naar ons te verzenden. Ontvangen we uw smartphone voor 15:00, dan zorgen we voor reparatie en retourzending op dezelfde dag. De kosten voor deze verzekerde verzending bedragen €8,50. Op alle vervangen onderdelen bieden we 6 maanden garantie, conform onze algemene voorwaarden.

Altijd Een Oplossing

Gezien de snelle ontwikkelingen in de technologiemarkt en de regelmatige introductie van nieuwe modellen, kan het zijn dat uw apparaat niet op onze website vermeld staat. Wees gerust, de kans is groot dat we toch in staat zijn uw apparaat te herstellen. Heeft u een ouder model dat u nieuw leven wilt inblazen of staat uw apparaat niet vermeld? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X