150 Delige Deluxe Art Set voor kinderen – potloden verf wasco – zwart

19.95

Out of Stock

Quick Overview

150 Delige Deluxe Art Set voor kinderen – potloden verf wasco – zwart Deze magische koffer bevat alles wat je nodig hebt om te spelen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

ALLES WAT EEN KLEINE KUNSTENAAR NODIG HEEFT

Wek de verbeelding en creatieve vaardigheden van uw kind met de Art Set. De magische koffer bevat alles wat je nodig hebt om te spelen: kleurpotloden, viltstiften, pastels, verf en andere items die nuttig zijn voor artistieke creativiteit: een liniaal, gum, penseel, enz.

EEN KIT VOOR ELK KIND (Of Volwassene )

In onze artistieke set is er voor elk wat wils: kleurpennen, kleurpotloden om te tekenen en verf om te schilderen. Dit alles in verzadigde kleuren die er geweldig uitzien op papier. Alles is verpakt in een comfortabele koffer die gemakkelijk kan worden opgevouwen, gesloten en meegenomen – naar school, kleuterschool, kunstlessen of op reis om buiten te schilderen!

NIET ALLEEN VOOR KINDEREN

De kunstset is niet alleen een aanbieding voor kinderen. Een rijk palet aan kleuren en verschillende soorten gereedschappen zullen goed werken bij het schetsen, kleuren en vele andere werken. Maak de kunstenaar in jou wakker en druk jezelf uit door middel van kleur!

SET BEVAT

koffer
36 stuks watermarkeringen
24 stuks waskrijtjes
24 stuks kleurpotloden
24 stuks oliepastels
aquarelverf in 12 kleuren
20 stuks paperclips
ruler
potlood
2 elastiekjes
schaar
borstel
palet
lijm
corrector
heftruck

Ook in roze  koffer verkrijgbaar voor de dames

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: