36w uvc ozonsterilisatie / bacteriedodende lamp – 40m2

49.95

Out of Stock

Quick Overview

36w uvc ozonsterilisatie / bacteriedodende lamp – 40m2 desinfectielamp met UV-C-licht en ozon ontsmet je oppervlakten en ruimtes tot 40m2

Uitverkocht

Vergelijk
Categorie: Merk:

Product Description

Met de Forever Light desinfectielamp met UV-C-licht en ozon ontsmet je oppervlakten en ruimtes tot 40m2. Plaats deze UV-C tafellamp in je kamer, kantoor, toilet of auto om binnen een 30 minuten alle ziekteverwekkers onschadelijk te maken. De Forever Light ontsmettingslamp, met afstandsbediening (incl. batterij), doodt namelijk 99 procent van alle virussen, bacteriën en schimmels. Zo maak je jouw huis in korte tijd hygiënisch schoon. Handig als je vrienden of familie op bezoek hebt gehad. Of om de rookgeur uit je auto te verwijderen (werkt echter alleen op netstroom). Je kunt deze UV-tafellamp ook gebruiken om smartphones, laptops, cosmetica, medische apparatuur en andere alledaagse voorwerpen te desinfecteren. De lamp verwijdert effectief: bacteriën, virussen (ook het Corona-virus), micro-organismen, schimmels, mijten, parasieten en onaangename geuren. Na gebruik van de lamp moet je de ruimte 20-30 minuten ventileren.

Door de uitscheiding van ozon zuivert deze lamp de lucht en laat een frisse geur achter die lijkt op de frisse en geïoniseerde lucht na een onweersbui. De combinatie van UV-C-licht en ozon zorgt voor een extra schone en gedesinfecteerde leefomgeving in slechts 30 minuten.

Waarschuwing!
UV-C straling is schadelijk bij langdurig direct contact met de blote huid of ogen. Kijk niet direct in de UVC-lamp, bestraal de huid niet. Mensen en dieren moeten de kamer verlaten voordat het apparaat wordt aangezet. Planten moeten ook worden verwijderd. Zorg dat je een zonnebril draagt en je huid bedekt is als je de lamp aan/uit zet. Het licht gaat niet door glas of deuren heen. Na ontsmetting, de ruimte ongeveer 20-30 minuten ventileren.

Specificaties:

  • Voltage: 220/50HZ
  • 8.000 branduren
  • 36W
  • Geschikt voor max. 40m2
  • Gewicht 850 gram
  • incl. afstandsbediening met batterij

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X