800 delige rietjes / buisjes bouwset in luxe box

34.95

Out of Stock

Quick Overview

800 delige rietjes / buisjes bouwset in luxe box een nieuwe generatie creatief plezier voor kinderen van alle leeftijden!

Uitverkocht

Vergelijk
Categorie: Merk:

Product Description

EEN NIEUWE DIMENSIE VAN PLEZIER

Een set rietjes en verbindingsstukken is een nieuwe generatie creatief plezier voor kinderen van alle leeftijden! Met rietjes kun je ruimtelijke structuren creëren, waardoor het kind een onbeperkt veld aan mogelijkheden krijgt. Deze set bevat maar liefst 408 elementen!
Het bouwpakket is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder ivm kleine onderdelen

THUIS EN BUITEN

De rietjes zijn gemaakt van flexibel materiaal dat bestand is tegen buigen en vormen. Hierdoor kunnen de met behulp van de set gemaakte structuren nog meer fantasierijke vormen krijgen. Het materiaal waaruit de rietjes zijn gemaakt, is volkomen veilig – het product heeft certificaten van overeenstemming met de EU-normen CE en EN71.

ONTWIKKELT CREATIVITEIT

Door de grootte van de rietjes – 19 cm kun je echt grote structuren maken – hierdoor kan spelen met onze creatieve set zowel thuis als buiten plaatsvinden! Spelen met bouwblokken ontwikkelt de ruimtelijke verbeeldingskracht van een kind, leert het te plannen, creatief te zijn en problemen creatief op te lossen.

PRODUCTVOORDELEN

de set bevat maar liefst 408 elementen
met een set rietjes kun je complexe en geavanceerde structuren bouwen
ontwikkelt ruimtelijke verbeeldingskracht en creativiteit
voor binnen en buiten spelen

800 elementen in doorzichtige plastic box

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X