Age of Sigmar- Daemons of Tzeentch: The Changeling

26.95

Out of Stock

Quick Overview

Age of Sigmar- Daemons of Tzeentch: The Changeling – bevat de onderdelen die nodig zijn om een ​​vormverwisselaar samen te stellen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Niemand herkent de aanwezigheid van de Daemon die bekend staat als de vormverwisselaar voordat het te laat is. De vormverwisselaar, een meester in illusoire vermommingen, scheidt zich af tussen zijn steengroeve en zaait verwarring en misleiding. Bij het weggooien van zijn vleselijke maskerade, gebruikt de vormverwisselaar bedrog en zijn bedriegerspersoneel om openlijk zijn vijanden te vernietigen.

Deze meerdelige plastic kit bevat de onderdelen die nodig zijn om een ​​vormverwisselaar samen te stellen. Gewapend met de staf van de Trickster in één arm, met zijn sinistere slang aan het uiteinde, zijn zijn andere 3 (ja, 3) armen allemaal geconcentreerd aan zijn linkerkant, en bereiden ze zich voor om warpvuur op een ongelukkige vijand te schieten. Gekleed in een mantel met 3 mysterieuze rollen, met een enorme kap die zijn gezicht verduistert en zijn identiteit verbergt, staat hij in de hoogte van magische vlammen die hem van zijn basis verheffen.

Hij wordt geleverd in 15 delen en wordt geleverd met een Citadel 40 mm ronde voet.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X