Age of Sigmar – Duardin – Fyreslayers Start Collecting – verzamelfiguur

79.00

Out of Stock

Quick Overview

Age of Sigmar – Duardin – Fyreslayers Start Collecting – verzamelfiguur – met spelregelsheet van Hajkarl’s Sons of Fortune

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Fyreslayers stormen zonder aarzelen de strijd in, schreeuwend oorlogsgeschreeuw naar een ineengedoken vijand terwijl ze enorme oorlogsbijlen heffen, de Fyreslayers zijn de afstammelingen van de verbrijzelde krijgsgod Grimnir. Ze dragen runen van glanzend ur-goud die in hun vlees zijn gehamerd – ur-goud dat, naar ze geloven, de essentie van Grimnir zelf bevat en de ongelooflijke kracht geeft waarvoor ze berucht zijn. Hun woede in de strijd en onbreekbare eden zijn legendarisch, en er wordt gevreesd voor hun bijlen – waanzinnige krijgers geboren voor oorlog, de Fyreslayers branden van Grimnirs woede!

Dit is een voordelige boxset die je een onmiddellijke verzameling fantastische Fyreslayer-miniaturen geeft, die je meteen kunt samenstellen en gebruiken in games van Warhammer Age of Sigmar! U ontvangt:

– een Auric Runefather op Magmadroth, die optioneel kan worden samengesteld als een Auric Runeson of Auric Runemaster op Magmadroth;
– een Auric Runesmiter gewapend met een keuze uit fyresteel werpbijl en runenijzer;
– een Auric Runeson met fyresteel werpbijl en wyrmslayer-werpsperen;
– en een set van 10 Vulkite Berserkers, met fyresteel handaxes, war-picks en blade katapulten, waarvan er één kan worden gemonteerd als een Karl, met sierlijke fyresteel handaxe of war-pick.

In de doos zit een exclusief spelregelsheet van het Warscroll-bataljon – Hajkarl’s Sons of Fortune – waarmee je je nieuwe miniaturen meteen kunt verzamelen, monteren en ermee kunt spelen!

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X