AOC E2270SWHN – Full HD Monitor – 21.5 inch scherm

84.95

Out of Stock

Quick Overview

AOC E2270SWHN – Full HD Monitor – 21.5 inch – Deze 21,5″-display levert goede prestaties voor thuisgebruikers en helpt ook kosten te besparen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Intelligente prestaties, gestroomlijnd ontwerp
Deze 21,5″-display levert goede prestaties voor thuisgebruikers. Helpt ook kosten te besparen door zijn bescheiden energieverbruik, en biedt opties voor kantelen en montage aan de wand.

Deze monitor met led-achtergrondverlichting levert solide prestaties voor standaard kantoor- en thuistoepassingen. Het kantelbare breedbeeldmodel heeft een elegante afwerking met een zwarte structuur en is voorzien van een snel TN-scherm met een pixelresponstijd van slechts 5 ms voor heldere, scherpe beelden. Intelligente programma’s zoals Screen+ en i-Menu verbeteren de gebruikerservaring en helpen energie te besparen. De milieuvriendelijke 70-serie voldoet aan veeleisende certificaten op het gebied van duurzaamheid, zoals Energy Star 6.0 en EPEAT Silver en is zowel geschikt voor VESA-wandmontage als voor Kensington-beveiligingssloten. Ontdek nu alle voordelen van de monitoren uit de 70-serie!

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X