Chaos Space Marines – verzamelfiguur -144-delig

42.50

Out of Stock

Quick Overview

Chaos Space Marines – verzamelfiguur -144-delig – meerdelige plastic kit bevat alle onderdelen die nodig zijn om 10 Chaos Space Marines te assembleren

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Zelfs de Space Marines zijn niet veilig voor de verleiding van Chaos. Of ze nu uit de donkere dagen van de Horus-ketterij komen of recenter verrader zijn geworden, deze onheilspellende krijgers combineren hun door genen gegeven gaven met duistere zegeningen en kwaadaardige tovenarij, getransformeerd door jaren van strijd in onverschrokken, bovenmenselijke reavers.

Chaos Space Marines vormen de kern van elk Chaos-leger. Net zo goed als tegenstanders op afstand vernietigen met krachtiger vuur als ze in een bloedige strijd zijn, kunnen deze jongens zich voorbereiden op vrijwel elk doel dat je maar wilt op het slagveld. Gecombineerd met je keuze uit Marks of Chaos, Chaos Icons en dodelijke wapens, hebben ze een plaats in al je legerlijsten.

Deze kit bouwt 10 Chaos Space Marines, met wapens naar keuze. De set zit absoluut boordevol optionele extra’s, waardoor je de keuze hebt om elk lid van de ploeg te bewapenen met close-combat wapens en pistolen of wangedar op afstand. U kunt uw keuze van plasmapistool, flamer, meltagun, zware bolter en raketwerper toevoegen. Met optionele componenten kun je tot twee aspirant-kampioenen bouwen, waardoor je de vrijheid hebt om de set te bouwen als een enkele ploeg van 10 of twee squadrons van 5. Een Chaos-pictogram, verwisselbare componenten en optionele granaten bieden je nog meer keuze, zodat er geen twee eenheden zijn moeten op elkaar lijken. De set is zelfs ontworpen om compatibel te zijn met de Havocs, zodat je zware wapens kunt combineren voor nog meer keuze.

Deze set wordt geleverd in 144 plastic onderdelen en bevat 10 x 32 mm ronde voetstukken.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

 

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: