Dreame D9 Smart – Robotstofzuiger met dweilfunctie

239.00

Out of Stock

Quick Overview

Dreame D9 Smart – Robotstofzuiger met dweilfunctie zorgt er met zijn 2-in-1 functie voor dat jouw huis schoon is.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Deze Dreame D9 Smart – Robotstofzuiger met dweilfunctie zorgt er met zijn 2-in-1 functie voor dat jouw huis schoon is. Met de ultrasterke zuigkracht van 3.000 Pa en 4 zuigkrachtmodi reinigt deze robotstofzuiger alle kleine en grote deeltjes. De sterke rekenkracht van het nieuwe SLAM-algoritme lokaliseert de robot nauwkeurig, brengt het onderdeel in kaart en reinigt het efficiënt. De robotstofzuiger kan handmatig bediend worden, maar ook met de APP-afstandsbediening.

Productvoordelen van de Dreame D9 Smart – Robotstofzuiger met dweilfunctie

✅ 2 in 1 veeg en dweil
✅ 3.0 LDS-lasersysteem en nieuw SLAM-algoritme
✅ 5200 mAh batterij met hoge capaciteit +
✅ Flexibele reinigingsmethoden
✅ APP-afstandsbediening

2 in 1 veeg en dweil

Dreame Robotstofzuiger D9 heeft een ultrasterke zuigkracht van 3.000 Pa en 4 zuigkrachtmodi, die alle kleine en grote deeltjes kunnen reinigen. Een stofbeker van 570 ml en een slimme watertank van 270 ml, genoeg om in één keer tot 250 m² te vegen en tot 200 m² schoon te maken.

3.0 LDS-lasersysteem en nieuw SLAM-algoritme

Aangedreven door het verbeterde intelligente SLAM-algoritme, bereikt de 3.0 LDS nauwkeurigere navigatie, snellere kaarten en efficiëntere routeplanning. De sterke rekenkracht van het nieuwe SLAM-algoritme lokaliseert de robot nauwkeurig, brengt het onderdeel in kaart en reinigt het efficiënt.

5200 mAh batterij met hoge capaciteit +

Slim beheersysteem reinigt tot 250 m2 * per keer In samenwerking met het BMS intelligente batterijbeheersysteem kan de 5200 mAh batterij met hoge capaciteit afval energie efficiënter en zonder zorgen ontladen. Het bereikt een batterijduur tot 150 minuten, wat voldoende is om verschillende schoonmaaktaken uit te voeren op één volledige lading.

Flexibele reinigingsmethoden

Dreame Robot Vacuum D9 heeft 6 reinigingsmethoden, ondersteund door geavanceerde mapping-, geheugen- en partitiefuncties. De gebruiker kan handmatig wijzigingen aanbrengen om meer precisie in de partitie mogelijk te maken en de zones gemakkelijk benoemen met handmatige bediening, om de te reinigen kamers te plannen en te selecteren.

APP-afstandsbediening

Wanneer je niet thuis bent, kun je de APP-afstandsbediening gebruiken om de zuigkracht aan te passen, reinigingen te plannen, het batterijniveau te controleren, de toestand van het materiaal te controleren en andere huishoudelijke reinigingsoplossing. Eenmaal verbonden met Alexa, kun je het schoonmaakwerk van de robot rechtstreeks besturen met een spraakopdracht, zoals “Alexa, zet de stofzuiger uit”.

LET OP – Bestelling verwerkingstijd – 3-4 dagen – rechtstreeks vanuit onze leverancier

UITSLUITEND VERZONDEN BINNEN DE EU

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X