Dreft Platinum All In One – Vaatwascapsules – Original – Voordeelverpakking 5 x 20 Capsules

29.50

Out of Stock

Quick Overview

Dreft Platinum vaatwascapsules pakken moeilijke schoonmaakproblemen de eerste keer aan. Helpt vetophoping in je vaatwasser te voorkomen en reinigt je vette filter. Ingebouwde zout- en spoelhulpfunctie, inclusief glas- en zilverwerkbescherming. Houdt je vaatwasser schoon en fris. Ultra-oplosbare capsule lost snel op. Productie met 100% hernieuwbare elektriciteit.

De Dreft Platinum All in One vaatwascapsules leveren een grondige reiniging en verwijderen zelfs de hardnekkigste vlekken. Dankzij de krachtige formule van Dreft Platinum kun je in alle vertrouwen koken, want het haalt zelfs vet uit je filter. Eenvoudig te gebruiken: plaats de capsule in het doseerbakje van je vaatwasser.

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: , Merk:

Product Description

Dreft Platinum capsules pakken moeilijke schoonmaakproblemen de eerste keer aan

  • Helpt vetophoping in je vaatwasser te voorkomen en reinigt je vette filter
  • Ingebouwde zout- en spoelhulpfunctie inclusief glas- en zilverwerkbescherming
  • Houdt je vaatwasser schoon en fris
  • De ultra-oplosbare capsule lost snel op
  • Onze productie gebeurt met 100% ingekochte hernieuwbare elektriciteit

De Dreft Platinum All in One vaatwascapsules leveren een grondige reinigingsactie en reinigen zelfs de hardnekkigste vlekken om je vaat te laten schitteren. Dankzij de reinigingskracht van Dreft Platinum kun je in alle vertrouwen koken wat je wilt, want het haalt zelfs het vet uit je filter, voor een schone vaat en een frisse vaatwasser. Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op, zodat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen. En ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X