E27 Gloeilamp met IP wifi camera met bewegingsensor

27.95

Out of Stock

Quick Overview

E27 Gloeilamp met IP wifi camera met bewegingsensor handige functies geïnstalleerd in een kleine lamp met een E27-schroefdraad

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

MODERNE DIGITALE CAMERA VERBORGEN IN EEN GLOEILAMP

Dankzij de wifi camera in de lamp beveilig je je huis als nooit tevoren. Dankzij de nieuwste technologie zijn er veel handige functies geïnstalleerd in een kleine lamp met een E27-schroefdraad (compatibel met de meeste lampen). Het apparaat wordt bestuurd vanuit de applicatie , die u eenvoudig naar uw telefoon kunt downloaden. Vanaf nu kunt u, zelfs als u op vakantie gaat, controle hebben over wat er in uw huis gebeurt!

GROOTHOEKLENS EN PERFECTE OPNAMEKWALITEIT

De groothoeklens van Fish Eye neemt alles op wat er binnen het gezichtsveld van de camera gebeurt. Video’s en audio die door het apparaat zijn opgenomen, worden op de SD-kaart of in de cloud opgeslagen en live naar de applicatie gestuurd, gesynchroniseerd met de camera. De uitstekende opnamekwaliteit van Full HD zorgt ervoor dat je geen enkel detail mist. De LED-diodes waarmee de lamp is uitgerust, verlichten zelfs ‘s nachts de omgeving!

Waarschuwing! Om de opgenomen gegevens in de Cloud op te slaan, moet u er zelf toegang toe kopen.

EENVOUDIGE INSTALLATIE EN UITERLIJK

Door zijn onopvallende vorm is het apparaat onopvallend . Het heeft een dubbele functie: een camera en een gewone gloeilamp met led-diodes. De camera in de lamp heeft een gezichtsveld gelijk aan 5 standaardcamera’s! U hoeft geen lelijke camera’s meer in uw huis te installeren, gewoon een lamp met een wifi-camera in de schroefdraad van een lamp schroeven en klaar is kees! Het apparaat heeft geen extra voeding nodig.

CONTROLE VANAF DE APP

Via de applicatie kun je niet alleen het opgenomen beeld bekijken, maar ook luisteren naar het bijbehorende geluid, spraakopdrachten geven en zelfs het licht en de helderheid regelen! Het apparaat is compatibel met Android en iOS . Het kan ook worden bediend vanaf een desktopcomputer .

INGEBOUWDE BEWEGINGSSENSOR

De bewegingssensor waarmee de camera is uitgerust, activeert automatisch de opname wanneer een onbevoegde persoon uw huis binnendringt tijdens uw afwezigheid. Het toestel neemt niet alleen de hele situatie op, maar stelt je er ook over op de hoogte door een sms naar je telefoon te sturen . Naast de bewakingsfunctie zal de camera ook werken als een elektronische oppas of een apparaat voor het observeren van huisdieren !

Voordelen van het apparaat

onopvallend uiterlijk
geweldige functionaliteit
HD-beeld- en geluidsopname
bediening vanaf het toepassingsniveau
foto’s opslaan op de SD-kaart
360 ° gezichtsveld
ingebouwde speaker
eenvoudige en niet-invasieve installatie
eenvoudige bediening

Apparaat beschrijving

draad E27
ventilatieopeningen
SD-kaartsleuf
lichtgevend oppervlak met LED-diodes
camera lens
microfoon
luidspreker gaten
Reset knop

Set bevat

WiFi-camera in de gloeilamp
handleiding
montagekit

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: