Easy To Build: Death Guard – Myphitic Blight-hauler

19.95

Out of Stock

Quick Overview

Easy To Build: Death Guard – Myphitic Blight-hauler -geleverd als 13 componenten en wordt geleverd met een Citadel 80 mm ronde basis.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Myphitic Blight-hauler, die de strijd aangaat op een drietal gearticuleerde spooreenheden, is een lichte Daemon Engine die de Death Guard overal waar nodig zware vuurkracht geeft. Deze vreemde machine lijkt op een Bloat-drone die van zijn turbines is ontdaan en heeft zware wapens op het schild en de roestende gepantserde platen kunnen indrukwekkende straffen absorberen – evenals de blubberachtige blootgestelde vleesdelen, die een verschrikkelijk trauma opslurpen.

Ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te monteren voor nieuwe hobbyisten en gedetailleerd genoeg te zijn voor de moeilijkste veteraan om te waarderen, deze kit is een eenvoudig te bouwen Death Guard Myphitic Blight-hauler. Push-fit, zonder lijm nodig, dit is ongelooflijk eenvoudig in elkaar te zetten en wordt geleverd op een voorgekleurde groene plastic spruw.

De Myphitic Blight-hauler is een onaangename combinatie van machine en bedorven rot vlees. Van voren lijkt het op een grotesk gepantserd voertuig, met een gebogen schild met het symbool van Nurgle en 2 grote, overdekte sporen. Waar dit echter verschilt van een gewoon aanvalsvoertuig, is de getande krop onderaan. Van achteren gaat de horror verder – een derde nummer is zichtbaar, samen met een massa slappe vlees, vastgebonden in de machine met riemen en metaal. De Myphitic Blight-hauler is bewapend met een multi-melta en raketwerper, die aan weerszijden van het schild zijn gemonteerd.

Deze plastic kit wordt geleverd als 13 componenten en wordt geleverd met een Citadel 80 mm ronde basis. Regels voor deze miniatuur zitten in de doos.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: