Easy to build: Nighthaunt Myrmourn Banshees – verzamelfiguur

12.00

Out of Stock

Quick Overview

Easy to build: Nighthaunt Myrmourn Banshees – verzamelfiguur – geleverd als 16 componenten en wordt geleverd met 4 32 mm gebeeldhouwde ronde bases

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Myrmourn-banshees hebben een duivelse honger, want ze smullen alleen van magie. Geen enkele vijandelijke spreuk is veilig voor de vraatzuchtige geesten en ze achtervolgen de sterfelijke rijken op zoek naar geheimzinnige energieën om te consumeren. Myrmourn Banshees worden aangetrokken door magie, omdat aas wordt aangetrokken door de doden, en hun bitterheid in het leven is zo groot dat elk sterfelijk wezen op hun weg waarschijnlijk een snelle prik krijgt van hun vervloekte, koude dolken.

Ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te kunnen worden gemonteerd voor nieuwe hobbyisten, terwijl het gedetailleerd genoeg is voor de moeilijkste veteraan om te waarderen, deze kit assembleert 4 eenvoudig te bouwen Nighthaunt Myrmourn Banshees. Push-fit, zonder lijm nodig, deze kit is ongelooflijk eenvoudig in elkaar te zetten en wordt geleverd op een voorgekleurde turquoise plastic sprue.

Sinister en gillend, de Myrmourn banshees zijn een set van 4 Nighthaunt-miniaturen met een gevoel van wanhoop over hen – weinig meer dan lege lijfjes omgeven door etherische damp, omhulsels die schedels bedekken die vastzitten in een schreeuwend rictus, ze drijven en stoten gewichtloos in hun kille dolken . Elk is hol – dit is duidelijk te zien, met de binnenkant van elk miniatuur zichtbaar.

Deze kit wordt geleverd als 16 componenten en wordt geleverd met 4 32 mm gebeeldhouwde ronde bases – deze beelden een grafscène uit, met botten, gebroken beelden en rozen op het kerkhof waar de Banshees boven drijven.

12+. WARNING. Not suitable for children under 36 months. Small parts. Essential pointed components.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: