Easy to build: Stormcast Eternals Sequitors – verzamelfiguur

11.95

Out of Stock

Quick Overview

Easy to build: Stormcast Eternals Sequitors- verzamelfiguur -geleverd als 16 componenten en wordt geleverd met 3 40 mm gebeeldhouwde ronde voetstukken

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De infanterie van een Sacrosanct-kamer bestaat uit de Sequitors, strenge krijgers die de storm door het magische wapen dat Sigmar hen heeft nagelaten, kanaliseren. Om door zo’n krijger te worden geslagen, moet je de energie van de storm voelen die met donderende kracht ontlaadt. In staat om magie te kanaliseren in de bewapening die ze dragen, zijn sequitors gespecialiseerd in het snel schakelen tussen aanval en verdediging, hun mauls en knotsen die gheïsten en daemons voor altijd kunnen vernietigen en hun schilden kunnen zelfs een etherische zeis van Hexwraith opzij zetten.

Ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te monteren voor nieuwe hobbyisten, terwijl het gedetailleerd genoeg is voor de moeilijkste veteraan om te waarderen, deze kit assembleert 3 eenvoudig te bouwen Stormcast Eternals-sequitors. Push-fit, zonder lijm nodig, deze kit is ongelooflijk eenvoudig in elkaar te zetten en wordt geleverd op een voorgekleurde gouden plastic sprue.

Deze 3 Stormcast Eternals, gespecialiseerd in de verzending van etherische vijanden, hanteren met name een aantal indrukwekkende wapens – 1 heeft een stormsmite maul en een soulshield, terwijl een andere een 2-handed stormsmite maul bevat. Over hun dikke, zware harnas dragen ze lange gewaden en tabards, met Sigmarite-iconen uitgehouwen in metaal boven hun helmen. Het derde model is een Sequitor-Prime; een vrouwelijk model, ze heft een stormsmite maul over haar rechterschouder, leunend op haar zielenschild. Je hebt 2 keuzes van hoofd – 1 wordt gehelmd net als de andere Sequitors, terwijl de andere kaal is, de zijkanten van haar hoofd geschoren.

Deze plastic kit wordt geleverd als 16 componenten en wordt geleverd met 3 40 mm gebeeldhouwde ronde voetstukken, elk met een gat voor de bijbehorende haringen aan de voeten van elk model. Bevat een Stormcast Eternals-transferformulier.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: