Eexi Inherent Mondkapjes Type FFP2 10 Stuks Zwart – disposable

13.95

Out of Stock

Quick Overview

Eexi Inherent Mondkapjes Type FFP2 10 Stuks Zwart – disposable met een ergonomisch design die perfect aansluit op je kin, neus en zijkanten

Uitverkocht

Vergelijk
Categorie: Merk:

Product Description

Eexi Inherent – FFP2 mondmasker 5-laags – 10 stuks – zonder ventiel

Dit mondkapje is een FFP2 ademhalings beschermingsmasker met een ergonomisch design die perfect aansluit op je kin, neus en zijkanten van je gezicht. De oortjes zijn elastische touwtjes zodat deze stevig om je gezicht heen zitten. De FFP2 masker bestaat uit 5 laag en filtreert minimaal 95% van de stoffen en ook water resistent! Daarbovenop zijn de FFP2 maskers gekeurd door de notified body SGS en voldoen dus aan de normen van de Europese Commissie. De FFP2 masker is voor industrieel, zorg en voor privé. Biedt jezelf de best bescherming tegen schadelijk stoffen!

Er wordt een speciaal clipje meegeleverd met de FFP2 mondmaskers. Het langdurig dragen van FFP2 mondmaskers kan irritatie opleveren bij de oren door de elastiek. Het clip zorgt ervoor dat je de oortjes achter je hoofd kan bevestigen zodat er geen last op je oren wordt gezet. Ook is het mogelijk om achter je nek te bevestigen. Optimale bescherming en comfortabel.

Omschrijving van Mondkapjes FFP2

  • Getest en CE-gecertificeerd volgens de normen van de Europese Commissie
  • 5-laags voor een filtratie van minimaal 95%
  • Ergonomisch design zorgt ervoor dat de mondmasker comfortabel op je gezicht zit
  • Ieder FFP2 masker is apart geseald
  • Volwassen maat

Let op: het betreft een verzegeld hygiëne-artikel dat na opening niet meer retour kan worden genomen.

Wat zijn de verschillen tussen de mondmaskers?

Type I en Type IIR hebben beiden een bacteriële filtratie van minimaal 95%. Type IIR maskers zijn spat waterresistent. Deze maskers kunnen worden gebruikt voor de zorg en consumenten.

FFP-Maskers hebben een andere design en bedekt je neus en mond volledig voor een betere bescherming. De FFP2 masker biedt ook een bacterie filtratie van minimaal 95%, maar de FFP3 biedt een bacterie filtratie van maar liefst 99%!

Al onze maskers zijn CE gecertificeerd en voldoen aan de eisen van de Europese Commissie. Deze rapporten zijn allemaal zichtbaar en downloadbaar voor onze klanten!

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X