Forcell antibacteriële case voor IPHONE 12 PRO MAX – transparant

14.95

Out of Stock

Quick Overview

Forcell antibacteriële case voor IPHONE 12 PRO MAX – transparant – Bescherming tegen bacteriën en schimmels op het niveau van 99,9%!

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Antibacteriële case ontworpen om bacteriën en schade te weerstaan. Dankzij de zilverionen die in het productieproces worden gebruikt, blokkeert de behuizing de groei van 99,9% van de bacteriën binnen 24 uur.

Bescherming tegen bacteriën en schimmels op het niveau van 99,9%! De coating met ingebedde zilverionen bestrijdt bacteriën en voorkomt de groei van schimmels.

Hoe werkt het? Zilverionen neutraliseren schadelijke micro-organismen door zich aan het celmembraan te hechten en de afscheiding van enzymen die microben nodig hebben om te leven, te remmen.

De Forcell antibacteriële case is gemaakt van TPU, is bestand tegen beschadiging en past perfect bij het speciale telefoonmodel.

Volledige transparantie behoudt het oorspronkelijke uiterlijk van het apparaat.

Noodzakelijke systeemuitsparingen bieden gemakkelijke toegang tot alle poorten, waardoor u volledig comfortabel kunt werken met een smartphone.

De antibacteriële werking van het product wordt bevestigd door een test uitgevoerd door het SGS-laboratorium op de bacteriestam Klebsiella pneumoniae.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X