Full hd mini spycamera met detectie en infraroodopname

19.95

Out of Stock

Quick Overview

Full hd mini spycamera met detectie en infraroodopname Een moderne mini spy camera is een klein apparaatje met veel functies en toepassingen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

EEN KLEINE CAMERA MET HEEL VEEL FUNCTIES

Een moderne mini spy camera is een klein apparaatje met veel functies en toepassingen. De camerabeeldopname kan worden omgeschakeld tussen Full HD 1920x1080p en HD 1280x720p. Het apparaat heeft een ingebouwde IR-verlichting waarmee je ‘s nachts kunt opnemen en een bewegingssensor, waardoor het alleen wordt geactiveerd wanneer het nodig is. Met functionele knoppen kunt u de opname bedienen en instellingen wijzigen. Het apparaat heeft ook de functie om foto’s te maken in hoge kwaliteit 12 Mpx!

PERFECTE KWALITEIT VAN DE OPGENOMEN FOTO

Met dit kleine apparaat kun je elk detail zien. De brede opnamehoek – 90 graden – zorgt ervoor dat je geen enkel detail mist. Ondersteuning voor SD-kaarten tot 32 GB geeft de vrijheid om de afbeelding op te slaan en de mogelijkheid om deze op te slaan. Dankzij zijn kleine formaat kan de camera opnemen op moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor hij zich zal bewijzen tijdens reparatiewerkzaamheden thuis of in een werkplaats. Met de meegeleverde clips monteer je de camera eenvoudig in een ruimte en op kleding, sportuitrusting, in de auto en vele andere plekken.

VEEL TOEPASSINGEN

De mini Full HD-camera werkt als auto- of sportcamera. Dankzij de eenvoudige bediening kan hij ook door kinderen worden gebruikt. Na de permanente installatie kan het functioneren als een huis-, werkplaats- of werkplekbewakingssysteem. De bewegingssensor en infraroodopname garanderen dat de camera het beeld vastlegt van alles wat in zijn gezichtsveld beweegt, zelfs bij weinig licht. De loop-opnamecyclus houdt in dat de camera, nadat hij alle beschikbare ruimte op de SD-kaart heeft ingenomen, de oudste bestanden overschrijft, wat de continuïteit van de opgenomen gebeurtenissen garandeert.

VEILIGHEID

Vanwege zijn kleine formaat is het gemakkelijk te verbergen, dus het kan een uitstekende bescherming zijn voor het huis wanneer de gastheren weg zijn. Door de camera via de USB-kabel op de voeding aan te sluiten, kunnen we er zeker van zijn dat deze niet op het minst verwachte moment ontlaadt.

BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT BESCHRIJVING:

  1. Aan / uit knop
  2. Modusschakelaar:
  3. Lens
  4. IR-LED’s
  5. IR-LED’s
  6. Reset knop
  7. LED
  8. Montagesleuf
  9. Externe kaartsleuf
  10. USB-oplaadpoort

VOORDELEN VAN HET APPARAAT

Compact formaat: 20 mm x 22 mm x 22 mm
Een bevestigingssysteem waardoor het overal kan worden geplaatst
Opnemen in Full HD-kwaliteit met een snelheid van 15 fps en foto’s maken van 4032 × 3024 px
Mogelijkheid om ‘s nachts op te nemen dankzij IR-achtergrondverlichting
Brede kijkhoek en bewegingsdetector
Batterijvoeding en stroomaansluiting mogelijk
Eenvoudige bediening met knoppen op de behuizing
Ondersteuning voor SD-kaarten tot 32 GB

SET BEVAT

Minicamera
USB / AV-gegevenskabel
Handleiding gebruikersinstructies
Montagebeugel
Clip (de zogenaamde krokodillenklem)

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X