GamePad / Controller ipega PG-9083A 5-10″ – IOS|Android|Switch

39.95

Out of Stock

Quick Overview

GamePad / Controller ipega PG-9083A 5-10″ – IOS|Android|Switch met een instelbare breedte tot 280 mm ideaal te gebruiken

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: , Merk:

Product Description

De iPega PG-9083A-gamingcontroller

Til je gameplay naar een hoger niveau en breek nieuwe records. De iPega-gamingcontroller is compatibel met Android en iOS, en met een instelbare breedte tot 280 mm ondersteunt hij een groot aantal verschillende apparaten, waaronder smartphones en tablets. Bluetooth 5.0 staat garant voor een stabiele en snelle verbinding. Je kunt het apparaat ook via een kabel aansluiten, zodat je comfortabel op je pc of PS3 kunt spelen. De batterij die lang meegaat, biedt tot 15 uur gebruik van de PG-9083A, en het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je urenlang kunt gamen zonder moe te worden.

2 aansluitmogelijkheden

Je kunt de controller op 2 manieren aansluiten – draadloos of met een kabel. Met Bluetooth 5.0 kunt u eventuele problemen met de signaaloverdracht vergeten. De PG-9083A zorgt voor een snelle, stabiele en betrouwbare verbinding – onverwachte vertragingen of stotteren zullen je overwinning nooit meer in de weg staan! U kunt het apparaat ook bekabeld aansluiten, bijvoorbeeld op een computer of console.

Perfect doordacht ontwerp

De controller onderscheidt zich door zijn glijdende ontwerp, waardoor je de breedte kunt aanpassen. Hierdoor plaats je er gemakkelijk een smartphone of tablet met afmetingen van 13-28cm op. De apparaten kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd – het is aan jou om te beslissen hoe je het wilt. Met de schuif aan de achterkant van de controller kunt u de ingestelde breedte vergrendelen, waardoor de vereiste stabiliteit wordt gegarandeerd.

Brede compatibiliteit

Speel gerust op je favoriete hardware. De PG-9083A is niet alleen compatibel met telefoons en tablets met Android 6.0+ of iOS 11.0-13.3.1, maar ook met onder andere PS3, Nintendo Switch en Windows PC. Hierdoor heb je bijna onbeperkte mogelijkheden. Het maakt niet uit wat je graag speelt – iPega zal je helpen winnen!

Ergonomisch ontwerp

Speel urenlang zonder angst voor polspijn of vermoeidheid. De controller is ontworpen om u maximaal comfort te bieden. Gemaakt van duurzame, maar aangenaam aanvoelende materialen – past perfect in je handen en glijdt er niet uit. De gemakkelijk toegankelijke knoppen maken het spelen nog leuker – je volgende plaat is dichterbij dan je denkt!

Lange gebruiksduur – handig opladen

Vergeet onverwachte, ongewenste onderbrekingen van uw spel. De controller is uitgerust met een duurzame 380mAh-batterij die tot 15 uur batterijduur biedt. Je laadt hem op met de meegeleverde microUSB-kabel. Je kunt de controller ook gebruiken tijdens het opladen – zodat je het spel niet eens hoeft te onderbreken!

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X