Games of the Dead PC Budget Trapped Dead + Deadly 30 + Dead Horde)

7.95

Out of Stock

Quick Overview

Games of the Dead PC Budget Trapped Dead + Deadly 30 + Dead Horde) – de ultieme verzameling met zombie geïnfecteerde horrorspellen voor je pc

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: ,

Product Description

Sluit de deuren en vergrendel de ramen. Head Games presenteert Games of the Dead, de ultieme verzameling met zombie geïnfecteerde horrorspellen voor je pc. Overleef de horror van de survival horror-tactiekgame “Trapped Dead”, die de Duitse Developer Award 2010 won voor de beste Duitse actiegame. Vecht je een weg vrij tegen aanstormende zombiehordes in de top-down shooter “Dead Horde”. Of combineer defensieve tactieken met getrainde reflexen in de onafhankelijke hit “Deadly 30”, die, net als Dead Horde, voor het eerst op schijf en exclusief in Duitsland beschikbaar is.

Trapped Dead: Trapped Dead, gevestigd in de vroege jaren 80, ligt in een klein stadje genaamd Hedge Hill in de buurt van Kansas City, Missouri. Het zaaien van een nieuwe, genetisch gemodificeerde maïssoort zorgde ervoor dat een virus muteerde via de voedselketen. Toen een besmette hond een mens beet, brak het virus uit en infecteerde snel alle inwoners van de idyllische stad. Twee studenten, Mike en Gerald, belanden midden in dit horrorscenario terwijl ze stoppen voor een landspel in de buurt van Hedge Hill om bij te tanken – maar helaas heeft het virus het benzinestation en zijn personeel al bereikt. Trapped Dead is een op tactiek gebaseerd realtime spel geïnspireerd op “Commandos” en “Desperados”. Vanuit een 3D isometrisch perspectief navigeren spelers tot vier karakters door een Zombie Survival Scenario gemodelleerd naar de succesvolle horrorfilms van de vroege jaren 1980.

Dead Horde: Als overlevende van het mutantvirus moet je alleen werken of met een kameraad door de stadsniveaus, waar elk nieuw ontdekt gebied nieuwe uitdagingen onthult die moeten worden overwonnen en mutanten die moeten worden vernietigd. Met een grote selectie wapens tot je beschikking, moet je collectief hordes vleesetende mutanten tenietdoen. Teamwerk is de sleutel tot het overleven van DEAD HORDE …

Deadly 30 is een eerbetoon aan het side-scrolling genre gecombineerd met tower defense en RPG-elementen. De game gaat over het overleven van 30 nachten van horror en actie. Spelers moeten metgezellen rekruteren, hun arsenaal uitbreiden en het veilige daglicht gebruiken om hun bolwerk te versterken. Omdat in de nacht opnieuw en opnieuw de bittere strijd met de alomtegenwoordige zombiehordes begint. Deadly 30 biedt spelers 12 verschillende soorten wapens, 11 soorten zombies, 25 verschillende prestaties en duizenden manieren om te sterven.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X