Intelligente stofzuig- en dweil robot Viomi SE – V-RVCLM21A

279.95

Out of Stock

Quick Overview

Intelligente stofzuig- en dweil robot Viomi SE – V-RVCLM21A – vol met innovatieve oplossingen die zijn werk nog efficiënter maken

Uitverkocht

Vergelijk
Categorie: Merk:

Product Description

De vloer is nog nooit zo schoon geweest

De nieuwste generatie Viomi SE reinigingsrobot zit vol met innovatieve oplossingen die zijn werk nog efficiënter maken. De stofzuiger is uitgerust met ultramoderne laserradar, een geïntegreerd stofzuig- en dweilsysteem dat de vloer schoon en glanzend achterlaat. Het omzeilt effectief alle obstakels en de robuuste krachtige zuigmotor kan alle soorten vuil en puin aan.

Gepland en efficiënt werken

De nieuwste generatie LDS-precisielaserradar heeft een wereldwijd 360-graden scan- en kaartsysteem waarmee u uw robotwerk nauwkeurig kunt plannen. Een hoge scanfrequentie van 6 x 360°/sec, gecombineerd met een bereik tot 8 meter, maakt een eenvoudige en snelle bediening mogelijk, zelfs in ruimtes met veel obstakels.

Ultra krachtige processor

Cortex-A7-chip met 1,2 GHz-bedieningscapaciteit en SLAM-algoritme maakt snelle bediening en mapping en realtime routebepaling mogelijk. De reinigingsefficiëntie is met 30% verhoogd in vergelijking met het V2 Pro-model door de routeselectie te optimaliseren om de reinigingstijd te minimaliseren.

Effectief ongeacht het oppervlak

Intelligente updates en automatische herkenning van meerlaagse kaarten en de afwezigheid van opnieuw in kaart brengen zorgt voor een snel en eenvoudig gebruik van de robot, zelfs in villa’s en huizen met meerdere verdiepingen. De robot slaat maximaal 5 kaarten op, zodat hij zich automatisch aanpast aan de bekende ruimte en elke kamer effectief schoonmaakt.

Werkschema voor veeleisende

Met de applicatie kunt u maximaal 7 werken plannen waarmee u de uren of kamers kunt kiezen die moeten worden schoongemaakt. Bovendien geeft elk van de diagrammen de mogelijkheid om een ​​specifieke zuigkracht in te stellen, maar ook het niveau van dweilen. De robot kan elke kamer anders behandelen, afhankelijk van de behoeften en de mate van vervuiling.

Verbazingwekkende kracht

De extreem hoge zuigkracht van 2200 Pa geeft je onbegrensde mogelijkheden bij het schoonmaken. De robot kan gemakkelijk omgaan met haar, etensresten en stof. Bovendien zijn dankzij verbeteringen in de motor ten opzichte van de V2 Pro de reinigingsprestaties op harde oppervlakken maar ook tapijten aanzienlijk verbeterd.

Probleemloze vloerreiniging

De robot is uitgerust met een waterpomp met constante druk, die niet wordt beïnvloed door het resterende watervolume en verschillende externe factoren. Dankzij de continue werking zorgt het voor een voldoende vochtigheid van de mop en dus voor een betere reinigingsprestatie. De waterstroom wordt naar behoefte geregeld, er zijn drie niveaus om uit te kiezen, en een grote mop met een oppervlakte van 325 cm2 zorgt voor een grondige reiniging van elke ruimte.

De veeleisende route

Het innovatieve Y-Mopping 2.0-systeem is een bijgewerkt algoritme dat meerdere handmatige reiniging simuleert. Afhankelijk van het type vervuiling selecteert de robot zelf de juiste modus. De S-vormige route zorgt voor een efficiënte reiniging en snelle verwijdering van stof en vuil van oppervlakken. De Y-vormige baan daarentegen wordt gebruikt voor zwaar vuil, dat gemakkelijk kan worden verwijderd door bidirectioneel stofzuigen en wassen.

Langdurig werk voor nog betere resultaten

Zeer efficiënte batterij met een capaciteit tot 3200 mAh zorgt voor 150 minuten ononderbroken werking. Tijdens één batterijcyclus kan de robot met gemak een oppervlakte van bijna 200 m2 schoonmaken, dus het hele huis of meerdere keren één appartement. De combinatie van een efficiënte batterij en innovatieve kaartsystemen maakte het mogelijk om zo’n hoge efficiëntie en effectiviteit van het apparaat te bereiken.

Obstakels zijn geen probleem

De reinigingsrobot heeft de mogelijkheid om obstakels te overwinnen, waardoor hij gemakkelijk toegang heeft tot elke kamer. Hij kan moeiteloos alle obstakels aan tot een hoogte van 2 cm, dankzij een klasse 12 sensor detecteert hij onder andere het tapijt waarop het toestel kan rijden.

Gepersonaliseerde reiniging

Met de robot kunt u de reinigingszones bepalen met behulp van de applicatie. De vrijheid om ruimtes en kamers te selecteren zorgt voor een volledig op maat gemaakte reiniging. Bovendien kunt u met het systeem virtuele muren of verboden gebieden opzetten, zodat de stofzuiger alleen in geselecteerde gebieden beweegt.

Eenvoudige taalkeuze

Viomi SE ondersteunt 11 verschillende talen, waaronder Pools. Het is gemakkelijker dan ooit om specifieke uitspraken van een robot te begrijpen. Taalveranderingen kunnen in enkele seconden worden aangebracht in een speciale applicatie.

LET OP – Bestelling verwerkingstijd – 3-4 dagen – rechtstreeks vanuit onze leverancier

UITSLUITEND VERZONDEN BINNEN DE EU

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X