LEGO Worlds – Switch

37.95

Out of Stock

Quick Overview

LEGO Worlds – Switch – In LEGO Worlds heeft een open omgeving waarin alles mogelijk is en vele verrassingen te ontdekken zijn.

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: ,

Product Description

In LEGO Worlds heeft een open omgeving waarin alles mogelijk is en vele verrassingen te ontdekken zijn.

LEGO Worlds is een open omgeving met procedureel gegenereerde werelden die volledig van LEGO-stenen zijn gemaakt en die je vrij kunt aanpassen en dynamisch kunt vullen met LEGO-modellen. Maak alles wat je kunt bedenken met een steen tegelijk of gebruik de landschaptools om bergmassieven en tropische eilanden te creeren. Plaats kant-en-klare constructies om je wereld op te bouwen en aan te passen zoals jij wilt. Gebruik helikopters, draken, motorfietsen en zelfs gorilla’s om schatten te ontdekken die je speelplezier zullen vergroten. Bekijk hoe je creaties tot leven komen via personages en wezens die met jou en elkaar op onverwachte manieren communiceren. In LEGO Worlds is alles mogelijk.

Onderzoek en ontdek de verrassingen in LEGO Worlds:

• Zoek verborgen schatten in verschillende omgevingen, van leuk tot fantasierijk.
• Laat je werelden tot leven komen met aanpasbare personages, zowel vriendelijke als beangstigende.
• Race, stijg op, schiet omhoog en rij met verschillende voertuigen en wezens, van gravers en helikopters tot paarden en draken.

Creeer en pas je eigen LEGO-wereld aan:

• Bouw elke wereld die je kunt bedenken door de steen-voor-steen tool en de kant-en-klare LEGO gebouwen te gebruiken.
• Pas terreinen snel en gemakkelijk aan met de multi-tool.
• Pas je personages aan met een brede keuze aan outfits en opties.
• Speel met een beperkt aantal levensechte LEGO-sets, gebaseerd op de klassieke en huidige LEGO thema’s.
• Exporteer je creaties en sla ze op om ze opnieuw te kunnen gebruiken. Online co-op/multiplayer: 2 spelers. Let op: Playstation Plus of Xbox Live vereist voor online multiplayer.

Extra’s:

LEGO Worlds voor de Ninento Swith biedt toegang tot twee premium DLC-bonuspakketten, inclusief Classic Space. Het Classic Space-pakket bevat nieuwe zoektochten, personages, constructies en voertuigen uit de razend populaire LEGO® Space-speelsets. Spelers kunnen de ruimte in duiken en samen met vrienden de verste uithoeken verkennen en nieuwe avonturen beleven, terwijl ze werelden doorkruisen in een ruimtebuggy, door de dampkring vliegen in de ruimtekruiser, de nieuwe maanbioom in de mineralendetector delven of het eenmans ruimteschip landen op de nieuwe Classic Space-themawereld.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X