Multifunctionele fietslamp met snelheidsmeter + achterlamp

24.95

Out of Stock

Quick Overview

Multifunctionele fietslamp met snelheidsmeter + achterlamp Geïntegreerde LED-diodes zorgen voor een uitstekende verlichting

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

WATERDICHTE FIETSLAMP

Multifunctionele fietslamp met een accu van 1500 mAh. Geïntegreerde LED-diodes zorgen voor een uitstekende verlichting onder alle omstandigheden – hierdoor is fietsen in het donker of bij beperkt zicht comfortabel en veilig. De lamp is eenvoudig van de fiets te halen en op te laden met een usb kabel. De lampbehuizing is waterdicht, waardoor het apparaat ook in de regen kan worden gebruikt.
4 LICHTMODI

De lamp heeft 4 verlichtingsmodi, waardoor je de verlichtingsmodus kunt aanpassen aan de rijomstandigheden. U kunt een van de modi kiezen:

sterk licht
stroboscoop
zwak licht
warm licht

Doordat de lamp eenvoudig te demonteren is, kan hij ook als zaklamp worden gebruikt. Een ruime 1500 mAh-batterij garandeert tot 3 uur continu gebruik (de werktijd is afhankelijk van het gebruik van andere functies van het apparaat en de verlichtingsmodus).

MULTIFUNCTIONELE FIETSTELLER

Een fietslamp met batterij is echter niet alleen gewone verlichting – de meegeleverde sensor en 5 ingebouwde meetmodi maken het tot een multifunctioneel opnameapparaat. Hierdoor kunt u de afgelegde afstand (ODO-modus), gemiddelde snelheid (AVS), afgelegde afstand tijdens een route (DST), rijtijd (TM) of maximale snelheid (MXS) controleren. Dit alles wordt weergegeven op een duidelijk verlicht display. Grote, waterdichte knoppen op het apparaat worden gebruikt om de meter te bedienen.

INGEBOUWDE ZEER LUIDE RINGER!

Ons apparaat bevat ook een bedrade knop die op het stuur moet worden gemonteerd, waarmee u de geluidssignalen kunt bedienen die worden afgespeeld via de luidspreker die in de lamp is ingebouwd! De bel is zo luid dat je hem zelfs kunt horen vanuit een auto die over de weg rijdt! De bel heeft 6 verschillende signaleringsmodi die u ook tijdens het rijden gemakkelijk kunt wijzigen. LET OP: het belsignaal is maar liefst 120 dB, test het voor het eerste gebruik in veilige omstandigheden!

KLEIN FORMAAT – HOGE KRACHT

De compacte fietslamp met accu heeft 5 heldere leds die ervoor zorgen dat je onder alle omstandigheden goed zichtbaar bent op de weg. Het apparaat heeft 4 verlichtingsmodi en de batterij met hoge capaciteit biedt tot 8 uur werk! Opladen vindt plaats via de meegeleverde USB-kabel

METHODE OM HET APPARAAT TE MONTEREN

Trek de elastische band om het fietsstuur aan
Plaats het lampbevestigingsplatform parallel aan de grond
Schuif de lamp op de houder zodat de lichtbron het gebied voor de fiets verlicht. Denk eraan om de lamp niet te hoog te richten, anders kunnen andere weggebruikers verblind worden.
Sluit de kabel van de belknop aan op de USB-aansluiting, en monteer vervolgens de belknop op een handige plaats op het frame of stuur van de fiets.

VOORDELEN VAN HET APPARAAT

Een fietslamp met een 1500 mAh-accu
Geïntegreerde fietscomputer met 5 meetmodi
Grote knoppen op de behuizing voor eenvoudige bediening
Lange batterijduur
Mogelijkheid om een ​​LOUD geluidssignaal aan te sluiten
Waterdicht ontwerp
4 lichtstanden

SET BEVAT

een lamp met batterij en een ingebouwde meter
kabel met snelheidsmeter ontvanger
snelheidsmeterzender voor montage op de spaken
bel bedieningsknop met een draad
USB-oplaadkabel
gebruiksaanwijzing van de sensor en kalibratie-instructies i

+ GRATIS LED-achterlicht met verschillende lichtmodi

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X