Otterbox Symmetry Case Samsung Galaxy S10 Black

34.95

Out of Stock

Quick Overview

Deze slanke case blijft trouw aan het ontwerp van uw smartphone en laat uw luxe toestel samensmelten met betrouwbare bescherming

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Slank staat gelijk aan Sterk

De Symmetry 2.0 Serie van Otterbox is een nieuwe lijn binnen de Symmetry Series. Versie 2.0 is nog slanker en kenmerkt zich door het originele Otterbox Drop+ bescherming certificaat. Deze slanke case blijft trouw aan het ontwerp van uw smartphone en laat uw luxe toestel samensmelten met betrouwbare bescherming. Als een satijnachtig profiel volgt de Symmetry 2.0 de lijnen van uw smartphone nauwkeurig. Maar laat u niet door de eenvoud en elegantie misleiden. Door twee sterke materialen te combineren is de Symmetry 2.0 Case één van de slankste, meest beschermende cases in zijn klasse. De Symmetry 2.0 Case heeft de stijl die u wilt met de bescherming die u nodig heeft.
Meest betrouwbare beschermcase

Door de combinatie van twee sterke, unieke materialen, kan Otterbox u de beste bescherming bieden. De binnenzijde is verwerkt met een zachte, absorberende stof dat de meeste ongelukjes kan opvangen. De buitenzijde is vervaardigd uit sterk kunststof en voorkomt krassen en barsten aan uw toestel. Ook het luxe display van uw smartphone krijgt de beste bescherming vanwege de opstaande randen aan de voorzijde van deze beschermhoes. Kortom de Symmetry 2.0 Case is gemaakt voor u om, dag in dag uit, uw toestel te beschermen.
Kenmerken:

✅Otterbox Symmetry 2.0 Case laat fashion en bescherming samensmelten
✅Ultra slank en sterk
✅Combinatie van twee unieke materialen voor de beste bescherming
✅Otterbox gecertificeerd Drop+: meer dan 24 testen en 238+ uren getest
✅Binnenzijde is vervaardigd uit zacht, absorberend materiaal
✅Buitenzijde is van sterk kunststof en voorkomt krassen en barsten aan uw toestel
✅Opstaande randen aan de voorzijde voorkomen schade aan het display
✅Eenvoudig te gebruiken
✅Maakt van uw smartphone een persoonlijk fashion item
✅Geschikt voor Samsung Galaxy S10

OtterBox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt OtterBox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een OtterBox case bij gsmsghermkaspot.nl maakt u volledige aanspraak op deze garantie.

 

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X