Refurbished Apple iPad Air 1 32GB Wi-Fi Space grey – Als nieuw

239.95

Out of Stock

Quick Overview

Refurbished Apple iPad Air 2 32GB Wi-Fi Space grey – Als nieuw – met 2 jaar garante – gelvrerd met kabel en oplader – actie van de maand

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Nog dunner dan een potlood en lichter dan een pak suiker; daar maakt hij zijn naam wel waar mee. Je zou bijna vergeten dat je hem bij je hebt! Apple heeft de iPad Air (1) grondig onder handen genomen om de tekortkomingen bij deze variant op te lossen. Klanten genoten van het mooie scherm op de iPad Air (1), maar konden niet rustig in het zonnetje zitten met hun iPad vanwege de weerkaatsing van het licht. Met de nieuwe anti-reflecteer laag op de iPad is dit probleem tot 50% verholpen. Ondanks dat er veel nieuwe iPads op de markt zijn, loopt deze aardig mee. Zo heeft hij een nieuwe wifichip die tot 866 Mb/s aankan. Dit betekent snel internetten wanneer jij een goede verbinding hebt. Als kers op de taart heeft hij ook nog een vingerafdrukscanner zodat jij nooit meer een pincode hoeft te onthouden! Gemaakt door de producent, geïnspireerd door de consument.

Precies wat je zoekt, omdat…
Je snel niet snel genoeg vindt; met de A8X processor laden processen tot 2,5 keer sneller dan op de iPad Air! Je vaak bevindt in een omgeving zonder stopcontact. Met een batterij die tot 10 uur meegaat is dit geen enkel probleem.
Je graag jouw foto’s en video’s bekijkt op een haarfijn beeldscherm; door het Retina beeldscherm zal je de pixels niet kunnen onderscheiden van elkaar met het oog.
Je jouw iPad wilt vergrendelen met je vingerafdruk; zodat niemand bij jouw documenten kan.
Je vaak documenten in moet scannen voor werk of school. Met 1 klik is jouw bestand per mail verstuurd naar jouw vriend of collega.

Misschien is een andere variant beter wanneer…
Je nog meer vermogen nodig hebt voor jouw werkzaamheden; in dat geval adviseren we je een iPad Pro of hoger.
Je al jouw herinneringen wilt opslaan met je familie en vrienden; in dat geval adviseren we jou een iPad met meer geheugen.br /> Je niet altijd in de buurt bent van wifi in dat geval adviseren we je iPad met Cellular functie; daardoor kan er een simkaart in de iPad en ben je overal online.

Ons advies
Wanneer jij graag ongestoord je creatieve output kwijt wil in een tablet met veel mogelijkheden dan zouden wij je deze iPad adviseren. Deel andere documenten in een vingerknip met jouw vrienden of collega’s met de scanfunctie en haarscherpe camera. Al die apparaten in 1 tablet!

Twijfel je nog?
Onze iPad specialist Noah zit dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Stuur hem een berichtje via onze sociale kanalen!

Refurbished, wat is dat precies?
Hoge kwaliteit refurbished producten verdienen een tweede leven. Wij staan voor een duurzame samenleving en onze bijdrage hieraan is het hergebruik van producten die nog jaren meegaan zoals deze iPad. De eerste stap naar een groene toekomst hebben wij gezet, zetten wij de volgende stap samen?

NB:Geleverd met kabel en oplader!

2 jaar garantie!

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X