Space Marines Predator – 94-delig – verzamelfiguur

47.95

Out of Stock

Quick Overview

Space Marines Predator – 94-delig – verzamelfiguur – Met deze kit kun je een Predator bouwen gewapend met een op de koepel gemonteerde autocannon

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Predator is de belangrijkste gevechtstank van de Adeptus Astartes, met een enorme vuurkracht en versterkt pantser. Deze veelzijdige oorlogsmachine kan worden uitgerust met een aantal wapenuitrustingen en presteert op bewonderenswaardige wijze, of het nu gaat om het leiden van gepantserde aanvallen, het jagen op vijandelijk pantser of het begeleiden van infanteriegoederen van Space Marine of transporten door vijandig gebied.

Gebaseerd op het Rhino-chassis, offert de Predator transportcapaciteit op voor verbeterde frontale bepantsering en een zware koepelbevestigde bewapening. Met deze kit kun je een Predator bouwen, gewapend met een op de koepel gemonteerde autocannon of een op de koepel gemonteerde twin lascannon. Je hebt de mogelijkheid om twee sponson-gemonteerde zware bolters of twee sponson-gemonteerde lascannons toe te voegen. Ook inbegrepen zijn een optionele stormbolter en jager-killer-raket.

Deze 94-delige plastic kit maakt één Predator-tank met een keuze uit torentje- en sponswapens. Het wordt geleverd met een Ultramarines voertuigtransferblad.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

 

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X