Speeltent voor Kinderen – Met Bodem – Vanaf 3 Jaar – roze

29.99

Out of Stock

Quick Overview

Speeltent voor Kinderen – Met Bodem – Vanaf 3 Jaar – roze De roze basiskleur zorgt voor een mooi contrast met de witte stippen op het dak.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Met een tent in de speelkamer hebben je kinderen een geweldig leuk huis voor zichzelf. Onze prachtige tent in een kasteelontwerp is een onvervangbare toevoeging aan de kinderkamer. De zeshoekige basis heeft in totaal 6 ingangen, het dak loopt taps toe naar boven en heeft een kasteeltop in het midden. De roze basiskleur zorgt voor een mooi contrast met de witte stippen op het dak.

De openingen om binnen te komen zijn bedekt met doorschijnende gordijnen, dit zorgt voor een prachtig oosterse sfeer. Met decoratieve linten kunnen de gordijnen eenvoudig worden verbonden met de 6 hoeken, wat een mooi effect heeft op het totale plaatje. De combinatie van kleuren en extra accessoires geven de hele tent een unieke charme.

De stahoogte in de tent is 89 cm, de diameter van 135 cm biedt ruimte voor meerdere kinderen tegelijk. De tent is geschikt voor zowel binnen als buiten, de tent kan gemakkelijk buiten worden geplaatst en wordt gekenmerkt door een ongecompliceerde en snelle montage. Het opzetten van de tent vereist geen technische ervaring of extra hulpmiddelen.

Het lichtgewicht frame met het push-in klemsysteem maakte de tent gemakkelijk en efficiënt op te zetten. In gevouwen toestand kan de hele constructie gemakkelijk worden vervoerd, zodat de tent overal mee naartoe kan worden genomen. Deze tent is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor kleuterscholen of kinderdagverblijven. Onze droomtent is een geweldig cadeau voor de kleintjes.

Specificaties:

-Afmetingen (L/B/H): 70 x 70 x 140 cm
-Leeftijd: vanaf 2 jaar
-Gewicht: 1,7 Kg
-Materiaal: Polyester
-Inclusief bodem
-Geschikt voor buiten
-Gemakkelijk te vervoeren
-Inclusief montagehandleiding

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X