Warhammer 40.000 Adepta Sororitas Battle Sisters Squad

46.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40.000 Adepta Sororitas Battle Sisters Squad – Deze set wordt geleverd in 179 kunststof onderdelen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Battle Sisters vormen de overgrote meerderheid van elk van de Orders Militant, die zowel ketters, xeno’s als verraders neerschieten met hun heilige drie-eenheid van wapens – bolter, melta en flamer. Het zijn de voetsoldaten van de keizer, zijn uitdagende zwaard en zijn onoverwinnelijke schild. Onder hun donderende geweren hebben talloze buitenaardse wezens, mutanten, verraders en ketters hun ondergang ontmoet. Overal waar ze het slagveld oversteken, verspreidt het licht van de keizer zich als een heilige dageraad, zich manifesterend in wonderen die zien dat de bouten en ontploffingen van de vijand onmogelijk opzij worden gedraaid of de vijand wordt verteerd door het vuur van rechtvaardige vergelding. Voorwaarts marcheren de Battle Sisters, hun jubelende gebeden nog luider klinken bij deze adembenemende bewijzen van de manifeste goddelijkheid van de keizer, en met elke druk van hun triggers sturen ze meer van de onwaardige gruwelen die tegen de Meester van de mensheid durven te staan.

Deze kit bouwt 10 Battle Sisters en 1 Incensor Cherub. De Battle Sisters zijn uitgerust met schietkanonnen, hoewel er maximaal twee kunnen worden gemonteerd met een speciaal wapen (stormbolter, meltagun of flamer). Als alternatief mag de ene Battle Sister een speciaal wapen dragen, terwijl de ander een zwaar wapen draagt ​​(zware bolter of zware vlam). Een van je Battle Sisters kan een heilige Simulacrum Imperialis dragen, met twee varianten bovenop de paal. De componenten stellen je ook in staat om een ​​Sister Superior te bouwen die gewapend is met een kettingzwaard of powerzwaard en een keuze aan afstandswapens, waaronder een veroordeelaar-boltgun of combiwapen (combi-flamer, -melta of -plasma).

Deze set wordt geleverd in 179 kunststof onderdelen en bevat 10x Citadel 32 mm ronde sokkels en 1x Citadel 25 mm ronde sokkel. Een Adepta Sororitas Transfer Sheet is ook inbegrepen.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X