Warhammer 40.000 Chaos Space Marine Squad – verzamelfiguur

42.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40.000 Chaos Space Marine Squad – verzamelfiguur – Deze set wordt geleverd in 144 kunststof onderdelen en bevat 10 x 32 mm rond

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Zelfs de Space Marines zijn niet beschermd tegen de verleiding van Chaos. Of ze nu uit de donkere dagen van de Horus-ketterij komen of recenter verrader zijn geworden, deze onheilspellende krijgers combineren hun door genen gegeven gaven met duistere zegeningen en kwaadaardige tovenaars, getransformeerd door jaren van strijd in onverschrokken, bovenmenselijke reavers.

Chaos Space Marines vormen de kern van elk Chaos-leger. Net zo goed als tegenstanders op afstand vernietigen met krachtiger vuur als ze in bloedige strijd zijn, kunnen deze jongens zich voorbereiden op vrijwel elk doel dat je maar wilt op het slagveld. Gecombineerd met je keuze uit Marks of Chaos, Chaos Icons en dodelijke wapens, hebben ze een plaats in al je legerlijsten.

Deze kit bouwt 10 Chaos Space Marines, met wapens naar keuze. De set zit absoluut boordevol optionele extra’s, waardoor je de keuze hebt om elk teamlid te bewapenen met wapens en pistolen voor close-combat of langeafstandswapens. U kunt uw keuze van plasmapistool, flamer, meltagun, zware bolter en raketwerper toevoegen. Met optionele componenten kun je tot twee aspirant-kampioenen bouwen, waardoor je de vrijheid hebt om de set samen te stellen als een enkele ploeg van 10 of twee squadrons van 5. Een Chaos-pictogram, verwisselbare componenten en optionele granaten bieden je nog meer keuze, zodat er geen twee eenheden zijn moeten op elkaar lijken. De set is zelfs ontworpen om compatibel te zijn met de Havocs, zodat je zware wapens kunt mixen en matchen voor nog meer keuze.

Deze set wordt geleverd in 144 kunststof onderdelen en bevat 10 x 32 mm rond

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Kleine deeltjes. Essentiële puntige componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X