Warhammer 40.000 – Necrons Ophydian Destroyers

44.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40.000 – Necrons Ophydian Destroyers – Deze 57-delige plastic kit maakt drie Ophydian Destroyers en een Plasmacyte

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Weerzinwekkend voor andere Necrons, echoën Ophydian Destroyers elementen van slaafse Canoptek Wraiths en verguisde Flayed Ones in hun voor moord geoptimaliseerde lichamen. Tunnels door massief beton met waanzinnig geweld en flikkeringen van dimensionale verplaatsing, barsten ze in het zicht om hun prooi in een hinderlaag te lokken, te hakken en uit elkaar te scheuren.

Baan je een weg door vijandelijke eenheden met de snelle en dodelijke Ophydian Destroyers. Gewapend met hyperphase-wapens en Ophydian-klauwen, kan weinig een aanval van deze drijvende moordenaars overleven. Je kunt je eenheid vergezellen met een plasmacyte die de vernietigers van stroom kan voorzien. De kit wordt geleverd met zes verschillende hoofden, wat betekent dat je je destroyers kunt aanpassen.

Deze 57-delige plastic kit maakt drie Ophydian Destroyers en een Plasmacyte. Het wordt geleverd met drie ronde Citadel-sokkels van 50 mm en een ronde Citadel-sokkel van 28,5 mm.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: