Warhammer 40.000 – Space Marines Primaris Repulsor Executioner

79.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40.000 – Space Marines Primaris Repulsor Executioner -Deze meerdelige plastic kit bestaat uit 150 componenten.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Hoewel sommige hoofdstukken Repulsor Executioners gebruiken als gepantserde escortes voor hun speciale tanks die troepen vervoeren, geven velen de voorkeur aan transport voor Hellblasters en andere gespecialiseerde Primaris-squadrons. In deze hoedanigheid dreunen de tanks met vuurwapens over het slagveld. Of ze nu gewapend zijn met macro-plasmaverbrandingsovens of zware laservernietigers, de Executioners laten fusillade los nadat ze fusillade hebben bestraft, waarbij hun primaire bewapening wordt gecombineerd met een schat aan secundaire wapens om de vijand tot ondergang te vernietigen.

De Repulsor Executioner is de zwaarst bewapende gevechtstank die beschikbaar is voor de Adeptus Astartes, met een keuze uit een moorddadig krachtig, primair op de koepel gemonteerd wapen – een macro-plasmaverbrandingsoven of een zware laserdestructor – ondersteund door een coaxiaal gatlingkanon voor zware aanvallen. Voeg daar nog twee krakstorm-granaatwerpers, twee stormschieters, een dubbele Icarus ijzerhagel zware stubber, een ijzerhagel zware stubber en een op de romp gemonteerde dubbele zware bolter aan toe en je Repulsor Executioner zal zeker geen gebrek aan vuurkracht hebben! Je kunt deze aanvalskracht aanvullen met een set defensieve automatische lanceerinrichtingen en zelfs een Icarus-raketpod voor verdere bescherming vanuit de lucht.

Deze meerdelige plastic kit bestaat uit 150 componenten. Het kan worden gemonteerd met of zonder een schutter, die kan worden gebouwd scannen met een auspex of met zijn handen aan de trekker van de op de pen gemonteerde ijzerhagel zware stubber. Er zijn ook acht afzonderlijke stukken optionele opbergruimte en twee antennes die kunnen worden gebruikt om het voertuig naar wens te versieren. De kit wordt geleverd met een Citadel 100 mm ronde basis en een doorzichtige hoverstandaard, die onder een hoek kan worden geplaatst, waardoor uw model een zekere mate van camber krijgt.

Warhammer 40.000 regels voor dit voertuig zijn allemaal te vinden in de montagehandleiding (inbegrepen in de set).

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X