Warhammer 40.000 Tau Pathfinder Team

31.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40.000 Tau Pathfinder Team – kit bevat 137 componenten voor 10 T’au Pathfinders, Pulse Accelerator Drone, Grav-inhibitor Drone en een Recon Drone

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Lichtverkenningseenheden, Pathfinder-teams zijn de ogen en oren van hun commandant op een manier die nog geen drone kan evenaren. De belangrijkste rol van een Pathfinder is niet om de vijand aan te vallen, maar om voor hun kameraden te opereren, dicht bij hun vijand, om de vijand nauwkeurig te verkennen.

Er zitten 10 Pathfinders in deze kit en ze kunnen op verschillende manieren worden gebouwd – er zijn verschillende beenopties, voor knielen, hurken of staan, evenals verschillende hoofdopties. Ze hebben een lichter verkenningspantser, dat hun bovenlichaam, schouders, knieën en ellebogen bedekt, en ze dragen dezelfde lange, elegante helmen als Fire Warriors. Ze kunnen een selectie wapens dragen, waaronder pulskarabijnen, railgeweren en ionengeweren. De kit bevat een enorme Recon Drone, die kan worden gemonteerd op een Devilfish-tank (niet inbegrepen), en die wordt geleverd met een burst-kanon. De boxset bevat ook een Pulse Accelerator Drone, met een vierpunts apparaat onder de ronde schijf, en de Grav-remmer Drone met een bol eronder.

Deze meerdelige plastic kit bevat 137 componenten waarmee 10 T’au Pathfinders, een Pulse Accelerator Drone, een Grav-inhibitor Drone en een Recon Drone kunnen worden gemaakt.

Deze kits worden ongeverfd geleverd en moeten worden gemonteerd – we raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Paints te gebruiken.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Kleine deeltjes. Essentiële puntige componenten

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X