Warhammer 40 K- Imperial Forces – Knight Preceptor Canis Rex

124.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40 K- Imperial Forces – Knight Preceptor Canis Rex – Deze meerdelige kit bevat de componenten die nodig zijn om een ​​Knight Preceptor te bouwen.

Uitverkocht

Vergelijk
Categorie: Merk:

Product Description

De Knight Preceptor is een Questoris-klasse krachtpatser van dichtbij. Het ontwerp is bedoeld om een ​​voorbeeld te zijn van de kernprincipes van de Code Chivalric in de strijd: sluit je aan bij de vijand in eervolle afstand, schakel ze in met voldoende kracht om respect voor hun standvastigheid te tonen en dood ze snel en netjes in naam van de keizer. Daartoe zijn ze gewapend met een maaierzwaard of een blikseminslag en de zeldzame en angstaanjagende las-impulsor. Canis Rex is een opmerkelijke Knight Preceptor, die ontsnapte aan de martelingen van de Iron Warriors en sindsdien met geweld en woede de scions van chaos heeft bestraft.

Deze meerdelige plastic kit bevat de componenten die nodig zijn om een ​​Knight Preceptor te bouwen. Dit is een serieus pakket – het bevat een volledige Imperial Knight Warden-kit, samen met 37 extra componenten die de basis Knight upgraden naar de Preceptor – en, optioneel, de specifieke Preceptor Canis Rex. Deze componenten kunnen als volgt worden opgesplitst:

– Een frame van Imperial Knight carapace-componenten, inclusief het carapace zelf, motorblokassemblage, schoudervullingen, schoudergewrichten, 2 sets carapace-heraldiek en een zware stubber;
– Een frame van Imperial Knight beencomponenten, inclusief de been- en voetassemblages, kanen, heupassemblage, borstplaten, 2 voorplaten, een wimpel, kantelplaat en pantserplaten voor de knieën en lies;
– Een frame met Imperial Knight-wapens, waaronder een thermisch kanon, snelvuurgevechtskanon, zware stubber, 2 alternatieve frontplaten en torso-assemblage;
– Een Imperial Knight Warden-frame, inclusief een thunderstrike-handschoen, een avenger gatling-kanon, een op een carapace gemonteerde dubbele icarus autocannon, een op een carapace gemonteerde raketwerper met de keuze uit ofwel ironstorm, shieldbreaker of stormspear-raketpods, meltagun, 3 alternatieve frontplaten en kantelbare plaat.

Door deze frames te gebruiken om de basis Imperial Knight-structuur te bouwen met een maaimachine kettingzwaard of een thunderstrike-handschoen, wordt het volgende gebruikt om de Knight Preceptor te voltooien:

– Een frame van Knight Preceptor-componenten, waaronder de las-impulsorassemblage, een unieke faceplate, een multi-laser die net onder de linkervoorzijde van het schild wordt gemonteerd, een alternatief stuk heraldiek voor het schild, 6 waterspuwers met waterspuwers, een kniebeschermer met gebeeldhouwd zwaard en ketting, een cockpitassemblage – deze past in het schild en kan open worden gemodelleerd om de troon en bedieningspanelen te tonen samen met, indien u dat wenst, de zittende piloot; een piloot te voet met een power pack; en een unieke kantelplaat en wimpel specifiek voor de genoemde Knight Canis Rex.

Deze kit kan worden gebouwd als een Knight Preceptor, Canis Rex, Errant, Paladin, Warden, Gallant of Crusader – de wapens zijn uitwisselbaar en kunnen worden gebruikt als reserve voor alle andere Knight-kits die je hebt.

De Knight Preceptor wordt geleverd als 250 componenten en bevat een Citadel 170 mm ovale basis, een Citadel 25 mm ronde basis voor de piloot te voet en een transferblad met heraldiek voor Imperial Knights en heraldiek specifiek voor Canis Rex.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X