Warhammer 40 K – Space Marines: Assault Intercessors + Paints Set

35.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40 K – Space Marines: Assault Intercessors + Paints Set – Elke krijger is gewapend met een zwaar grendelpistool en kettingzwaard,

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Assault Intercessors haasten zich hals over kop de strijd in, spuwend hete dood met zware schietpistolen en zwaaiende wrede kettingzwaarden, Assault Intercessors blinken uit in het voeren van het gevecht naar de vijand.

Deze doos is de perfecte manier om je verzameling Primaris Space Marines te starten. Je krijgt drie plastic Assault Intercessors met drie verschillende poses, de verf die je nodig hebt om ze voor te bereiden op de strijd en een penseel om mee te beginnen. Deze modellen zijn push-fit, waardoor alleen een tondeuse nodig is om te monteren – geen lijm, geen rommel.

Elke krijger is gewapend met een zwaar grendelpistool en een Astartes-kettingzwaard, en doet alsof hij met volle kracht vooruit rent. Een van de modellen bereidt zich voor om een ​​fragmentatiegranaat naar de vijand te gooien. Hun bepantsering en detaillering komen overeen met de andere Assault Intercessors in de reeks, zodat je je team kunt uitbreiden zonder dat er iets misstaat.

De zes verven worden geleverd in potten van 12 ml, inclusief de essentiële kleuren die nodig zijn om de Intercessors als Ultramarines te schilderen en een technische verf om een ​​gestructureerde basis te creëren:
– Macragge Blue
– Balthasar Goud
– Corax White
– Abaddon Black
– Agrax Earthshade
– Astrograniet

Er wordt ook een Citadel-startborstel meegeleverd om u snel op weg te helpen.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Kleine deeltjes. Essentiële puntige componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: