Warhammer 40,000 Command Edition starterset – verzamelfiguur

165.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40,000 Command Edition starterset – verzamelfiguur -27 plastic miniaturen met push-fit, alleen een tangetje nodig om te monteren

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Begin Warhammer 40.000 te spelen met de Command Edition – een set die is ontworpen om je een uitgebreide start te geven met ‘s werelds beste sci-fi wargame. Met modellen, regels, handleidingen om u te helpen beginnen en nog veel meer, neemt deze enorme set het gedoe weg bij het starten van uw hobby – bouw uw modellen, leer spelen en heb urenlang plezier met een vriend of familielid, direct uit de doos .

Deze set bevat:

– 27 plastic miniaturen met push-fit, alleen een tangetje nodig om te monteren (we raden Citadel Starter Set Clippers of Citadel Fine Detail Cutters aan – niet inbegrepen) – geen lijm, geen rommel – inclusief:

– 1x Overlord: een heerszuchtige commandant van de Necron-falanxen, de autoriteit van de Overlord is absoluut. Het model wordt geleverd met een Citadel 40 mm ronde basis.
– 10x Necron Warriors: de steunpilaar van de Necron-falanxen, deze tweevoetige krijgers vernietigen hun prooi met meedogenloze salvo’s van verstuivende gauss-wapens. Elk model wordt geleverd met een Citadel 32 mm ronde basis en een keuze uit hoofden en wapens.
– 3x Canoptek Scarab Swarms: vliegende hordes van deze insectenmachines kauwen ongestraft door pantser, vlees en botten. Elke zwerm wordt geleverd met een Citadel 40 mm ronde basis.
– 3x Skorpekh Destroyers: snelle en dodelijke jagers, Skorpekh Destroyers jagen hun prooi na om ze uit elkaar te hakken met hun angstaanjagende oogstmessen. Elk model wordt geleverd met een Citadel 50 mm ronde basis.
– 1x Canoptek Plasmacyte: een wrede en berekenende manipulator van besmette energie, de Plasmacyte is in staat om zijn Destroyer-kin in een moorddadige razernij te sturen. Het model wordt geleverd met een Citadel 28 mm ronde basis.
– 1x Primaris Captain: Een superlatieve commandant en zeer bekwame krijger, een Primaris Captain is de commandant van een hele compagnie van zijn strijdbroeders. Het model wordt geleverd met een Citadel 40 mm ronde basis.
– 5x Assault Intercessors: dit team van agressieve strijders scheurt hun vijanden uit elkaar in melee met het oogsten van hun slijpende kettingzwaarden. Elk model wordt geleverd met een Citadel 32 mm ronde basis.

– 3x Outriders: Vecht vanaf de achterkant van gepantserde motoren naar de vijandelijke flanken met deze verreikende verkenningsrijders. Elk model wordt geleverd met een Citadel 90 mm ovale basis.

– The Warhammer 40.000: Command Manual – Uw gids voor de strijd in het 41e millennium. Het bevat een overzicht van de Warhammer-hobby, diepgaande achtergrondinformatie voor je nieuwe modellen en een stapsgewijze handleiding voor het bouwen van en vechten met je troepen, inclusief alle regels die je nodig hebt voor je eerste games.

– Een speelbord van 30 bij 22,4 inch – Verander elke keukentafel in een passend grimmig, donker oorlogslandschap!

– Push-fit plastic terrein ontworpen om je tafelblad tot leven te brengen, met een mix van pijpen en gotische ruïnes.

– Bereiklinialen en dobbelstenen – Deze essentiële accessoires dekken je voor beweging, schieten, close combat en meer.

– Datasheets bieden u regels voor alle modellen in de set, plus een set uitbreidingsopties voor wanneer u wilt vertakken met nieuwe kits.

– Een Space Marines Transfer Sheet met meer dan 600 transfers, ontworpen om het toevoegen van hoofdstukspecifieke details, squadron-insignes, kill-markeringen en nog eenvoudiger te maken – perfect voor als je je geverfde modellen wilt afmaken!

– Warhammer 40.000: The Rules-boek, uw complete gids voor het Warhammer 40.000 tabletop wargame. Door alle regels uit het Core Book (apart verkrijgbaar) te nemen, is dit boek ideaal voor als je klaar bent om je leger uit te breiden en tegen andere spelers te vechten, inclusief opties voor narratief, gematcht en open spel, heel veel missies om in vast te komen zitten , en meer!

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Kleine deeltjes. Essentiële puntige componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: