Warhammer 40K- Adeptus Mechanicus Ironstrider Ballistarius

47.50

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K- Adeptus Mechanicus Ironstrider Ballistarius – alle onderdelen om een ​​Ironstrider Ballistarius of een Sydonian Dragoon te bouwen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Met een opvallende tweebenige wandelende tankvorm is het artillerieplatform dat bekend staat als de Ironstrider Balistarius inderdaad een angstaanjagend gezicht. Gyroscopisch gebalanceerd, met downlinks die hen de volledige kennis van hun vijanden verschaffen, zou de dodelijke nauwkeurigheid van de Ironstrider Ballistarius het spul van de legende zijn, als alle overlevenden het ooit zouden herinneren.

Als mobiel artillerie-wapenplatform kan de Ironstrider Ballistarius worden uitgerust met een van de volgende twee bewapeningsopties: een twin-linked cognis autocannon of een twin-linked cognis lascannon. De benen met gespleten tenen kunnen in twee verschillende configuraties worden geplaatst, met ophangingen die onder verschillende hoeken kunnen worden gemodelleerd, en het hele oppervlak van de machine kruipt met sensoren, modules voor gegevensverzameling en antennes. De schutter heeft vier hoofdopties; drie met een kap en één rebreather.

Deze meerdelige, 80-componenten plastic kit bevat alle onderdelen die nodig zijn om een ​​Ironstrider Ballistarius of een Sydonian Dragoon te bouwen, en heeft een kleine transferfolie en een ovale basis van 105 x 70 mm.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X