Warhammer 40K – Adeptus Mechanicus Skitarii – verzamelfiguur

34.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K – Adeptus Mechanicus Skitarii – verzamelfiguur – bevat alles wat nodig is om ofwel tien Skitarii Rangers of tien Skitarii Vanguard te maken

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Rangers of the Skitarii gebruiken de energieën van smederijen in hun nieuwsgierige wapens en zijn onverbiddelijke en meedogenloze jagers-moordenaars. Voor hen is een engagement pas voorbij als hun vijand wordt vernietigd – zelfs als dit betekent dat ze over melkwegstelsels en over decennia worden beslagen.

Skitarii Rangers, met kappen en gasmaskers, besluipen hun prooi met galvanische geweren. Elke trooper is verzegeld in zware, geïndustrialiseerde Skitarii warplate, versierd met het symbool van de Adeptus Mechanicus, vol met gegevensverzamelsensoren, antennes en omgevingsmonitoren. Zich bewust van het ruwe terrein van Mars, zijn hun benen van de knieën verwijderd, met bionische vervangingen die elk model een air van koude, cybernetische vergroting lenen

De eenheid kan een Alpha bevatten, gewapend met een radium- of boogpistool en een close-combat-wapen (ofwel een krachtzwaard, taser-priem of boogmarmel) en drie modellen kunnen speciale wapens dragen – beschikbaar voor u is een transuranische haakbus, een boog geweer en een plasma-caliver, waarvan de laatste een specifieke kop en rugzak bevat. Eén model kan worden gemaakt in een Alpha, uitgerust met een verbeterde datakabel of een omnispex – de box geeft echt de dwangmatige gegevensverzameling van de Adeptus Mechanicus weer.

Deze meerdelige plastic set bevat alles wat nodig is om ofwel tien Skitarii Rangers of tien Skitarii Vanguard te maken. Inbegrepen in de doos zijn 124 componenten – drieëntwintig koppen, waarvan elf Skitarii Rangers, vijfentwintig wapens, een kleine transfer sheet een Citadel 60 x 35.5 mm Ovale basis en tien Citadel 25 mm Ronde basis.

Deze kit wordt ongeverfd geleverd en moet worden geassembleerd – we raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Paints te gebruiken.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X