Warhammer 40K – Age of Sigmar – Nighthaunt + paint set

26.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K – Age of Sigmar – Nighthaunt + paint set – deze kit bevat 4 push-fit Glaivewraith Stalker-miniaturen, 6 potten verf en een penseel

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De perfecte introductie tot de Nighthaunt-factie uit Warhammer Age of Sigmar, deze kit bevat 4 push-fit Glaivewraith Stalker-miniaturen, 6 potten verf en een startborstel. De miniaturen zijn ongelooflijk eenvoudig in elkaar te zetten, zonder zelfs lijm nodig te hebben!

De Glaivewraith Stalkers zijn een set van 4 sinistere, drijvende gheïsten, elk iets meer dan een gescheurde lijkwade, een paar armen en een leerende dierenschedel. De wervels van hun ondode stekels steken door hun kappen, waardoor ze op zijn minst een lichamelijke vorm krijgen – vanuit de juiste hoeken kun je echter in de lijkwade kijken en de negatieve ruimte waar de rest van hun lichaam zou moeten zijn, duidelijk waarnemen. Elk heeft een jagersglaasje voor twee handen, het heft en het mes zijn door talloze jaren van gebruik versleten en 1 Glaivewraith kan worden geassembleerd als een dodelijke drummer die een trommel onder zijn linkerarm houdt en deze slaat met de hamer in zijn rechterhand. Ze worden geleverd als 17 componenten en worden geleverd met 4 32 mm gebeeldhouwde ronde bases – deze beelden een kerkhofscène uit, met de Glaivewraiths bevestigd via een mist van etherische damp.

Je ontvangt ook een startborstel, perfect voor het schilderen van de Glaivewraiths, en 6 potten van 12 ml Citadel-verf:

Celestra Grey
Incubi Darkness
Leadbelcher
Rhinox Hide
Nighthaunt Gloom
Reikland Fleshshade

Er wordt zelfs een gemakkelijk te volgen schildergids meegeleverd. Binnen een mum van tijd ben je aan de slag met je nieuwe miniaturen!

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Kleine deeltjes. Essentiële puntige componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X