Warhammer 40K- Astra Militarum -Cadian Command Squad – verzamelfiguur

32.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K- Astra Militarum -Cadian Command Squad – verzamelfiguur wordt geleverd in 79 plastic onderdelen en wordt geleverd met 5 Citadel ronde bases

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Astra Militarum is een enorme gevechtsformatie en om zijn operaties soepel te laten verlopen is een substantiële commandostructuur nodig. Bedrijfscommandanten worden begeleid door een zorgvuldig uitgekozen gevolg van veteranen die door strijd zijn getekend en die hun leider in het veld steunen. Afhankelijk van de situatie kunnen ze de aanval naar de vijand leiden of het onbeweeglijke middelpunt van de Astra Militarum-lijn vormen.

Met deze set kun je vijf Cadian Command Troopers bouwen, waaronder een Company Commander, een Medic, een Special Weapon Trooper, een Vox-caster en een Guardsman met Company Banner. De ploeg kan worden bewapend met een keuze aan wapens, waaronder een sluipschuttersgeweer, een zware flamer, een plasmapistool, een granaatwerper, een flamer, een meltagun, een powerfist, een kettingzwaard, een krachtzwaard, een plasmapistool, een boutpistool en een laspistool. Ook inbegrepen zijn twee verschillende bedrijfsbanners, een verscheidenheid aan hoofden en extra accessoires waarmee u het team kunt aanpassen.

Deze kit wordt geleverd in 79 plastic onderdelen en wordt geleverd met 5 Citadel ronde bases van 25 mm.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X