Warhammer 40K – Atalan Jackals – Genestealer Cults

39.99

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K – Atalan Jackals – Genestealer Cults – geleverd in 89 plastic onderdelen en bevat 4x 60 mm ovale voetjes en 1x 60 mm ronde voet.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Atalan Jackals zijn Neophytes van de vierde generatie die de buitenbeentjes van hun gen-sekte vormen. Ze zwerven door de hoeken van de gastplaneet op zoek naar nieuwe regio’s om hun cultus te besmetten.

Atalan Jackals bieden snel bewegende vuurkracht en snelle aanvalsondersteuning voor je Genestealer Cults-leger. Ze kunnen het slagveld met ongelooflijke snelheid doorkruisen, ze zijn geweldig voor het benutten van zwakke punten in de lijn van je tegenstander of het grijpen van belangrijke doelen.

Deze set bestaat uit een team van 5 Atalan-jakhalzen – vier op crossmotoren, vergezeld van een Atalan Wolfquad. Je kunt je squadrons aanpassen met een groot aantal melee-wapens, explosieven en afstandswapens, zodat je de eenheid kunt uitrusten voor een scala aan slagveldrollen. Evenzo beschikt de Wolfquad over opties voor een mijnlaser, Atalan-verbrandingsoven of zware stubber, waardoor u nog meer flexibiliteit krijgt. Alle armen in de set zijn onderling uitwisselbaar en je hebt een enorme keuze aan koppen en accessoires om je modellen te individualiseren.

Deze kit wordt geleverd in 89 plastic onderdelen en bevat 4x 60 mm ovale voetjes en 1x 60 mm ronde voet.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X