Warhammer 40K Chaos -Death Guard – Mortarion – Daemon Primarch of Nurgle

119.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K Chaos -Death Guard – Mortarion – Daemon Primarch of Nurgle -Mortarion, Daemon Primarch of Nurgle te monteren

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Gedurende tienduizend jaar heeft Mortarion, de heer van de Death Guard, zijn vijanden verpletterd op het slagveld. Omringd door kwetterende Daemon-mijten, dreunende vliegen en schadelijke pestdampen, duikt Mortarion de strijd in op enorme, krakende vleugels. het bonzende ritme van deze smerige tandwielen vervult de vijand met kruipende angst, zelfs als ze de stank van de dood over hun linies zweven. Zelfs in de aanwezigheid van de Doodsheer staan ​​is dodelijk, tegenstanders stikken en bezwijken als ze bezwijken voor de talloze plagen die de lucht om hem heen roeren.

Deze meerdelige plastic kit bevat de componenten die nodig zijn om Mortarion, Daemon Primarch of Nurgle te monteren. Dit is een torenhoog model – het woord ‘miniatuur’ doet het nauwelijks recht, want hij doemt op boven de rest van de Death Guard en geeft zelfs Bloodthirsters iets om naar op te kijken! Hij is gekleed in barok pantser dat bekend staat als de Barbaran Plate – deze is bedekt met roest en rot, met schedels, spikes en Nurgle-symboliek op elk van de dikke componenten. Aan dit pantser hangen ruige gewaden, kettingen en een verrotte kap, die gedeeltelijk het systeem van pijpen bedekken dat zijn ademhalingsapparatuur voedt – het is veilig om aan te nemen dat deze ventilator geen verse en schone lucht aan Mortarion levert, maar eerder gemene sporen en ziekten.

Hij is gewapend met 2 smerige wapens: een enorme zeis genaamd Silence, een roestend maar vlijmscherp mes met brute kettingtanden, bevlekt met het bloed van werelden en zelfs in staat om een ​​Reaver Titan in stukken te hakken; en The Lantern, een oeroud energiepistool. Er zijn twee modelleeropties voor deze wapens: de ene optie bevat de wapens naast Mortarion’s zijde, de andere heeft een veel agressievere pose.

Mortarion heeft enorme, vervallen vleugels – deze zijn gemodelleerd met pockmarks, gaten en tranen, die de gruwel en het verval van Nurgles hordes vertegenwoordigen. Over de hordes van Nurgle gesproken, er zijn tal van extra’s bij deze kit – 2 Nurgling Drones met phosphex-bommen hangen aan de kettingen aan Mortarion’s pantser, met nog eens 3 op de basis: 1 draagt ​​een Chaos-pictogram, één zwaait met een wierookvat en één draagt ​​een tank met onnoemelijk afschuwelijke substanties. De basis zelf is gedetailleerd met rotsen die zelf worden aangetast door de smerige aanwezigheid van de Daemon Primarch.

Mortarion, Daemon Primarch of Nurgle wordt geleverd als 78 componenten en wordt geleverd met een Citadel 100 mm ronde basis.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X