Warhammer 40K- Chaos Space Marines -Plagueburst Crawler – verzamelfiguur

57.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K- Chaos Space Marines -Plagueburst Crawler – verzamelfiguur – bevat de componenten die nodig zijn om een ​​Plagueburst Crawler te monteren

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: ,

Product Description

Plagueburst Crawlers zijn logge, formidabele belegeringstanks waarvan de enorme rammessen, dikke bepantsering en demonische energieën hen ongelooflijke veerkracht bieden. Hun angstaanjagende plagueburst-mortieren hebben een parabolische vuurboog en een angstaanjagend bereik, terwijl de granaten die ze afvuren explosieven met een hoge straal combineren met dodelijke wolken van corrosieve sporen om schade aan te richten die vergelijkbaar is met die van het Imperial Demolisher-kanon. De rest van de wapens van de Crawler is bedoeld om de vijand van dichtbij af te slachten, waarbij ziekelijk slijm en hagel van vitale granaten worden bespoten op iedereen die nadert.

Deze meerdelige plastic kit bevat de componenten die nodig zijn om een ​​Plagueburst Crawler te monteren. Een extreem front-zware rupsbulldozer boordevol vreselijke wapens, hij is bedekt met dikke bepantsering en roest met corrosie en verval. Een opvallend kenmerk is het enorme, puntige dozerblad, met een trots afgebeeld symbool van Nurgle, uitgekozen in schedels. Het draagt ​​2 plaguespitters op de sponsons, die je kunt vervangen door het 2 meegeleverde entropie-kanon, en de zware slugger vooraan in het midden kan worden vervangen door een rothail-volleykanon – elke optie is even krachtig, maar de grootste zorg voor de vijand is ongetwijfeld de plagueburst-mortel, waarvan de richtmechanismen en de enorme loop de achterkant van het voertuig domineren.

Deze kit wordt geleverd als 71 componenten.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X