warhammer 40K – Citadel Battle Figure Case – voor Citadel miniaturen

89.00

Out of Stock

Quick Overview

warhammer 40K – Citadel Battle Figure Case – voor Citadel miniaturen – zijn de perfecte manier om je Citadel miniaturen te vervoeren en te beschermen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Citadel Figuurkoffers zijn de perfecte manier om je Citadel miniaturen te vervoeren en te beschermen. De Citadel Battle Figure Case bevat één set van ons revolutionaire kanaalschuim en is speciaal ontworpen voor bijna elk model dat we maken, elke vorm en grootte, snel en gemakkelijk zonder de klus van knippen en vormgeven om te passen.

Het in- en uitpakken van de koffer gaat absurd snel en gemakkelijk; elk model, hoe puntig ook, dat overal in de kanalen wordt geplaatst, wordt beschermd en ook als je talloze uren hebt besteed aan het hacken van een aangepaste pasvorm. Je maakt meer tijd vrij om je te concentreren op games, schilderen of gewoon pronken met je miniaturencollectie. Het kanaalschuim is zo efficiënt mogelijk in het gebruik van de ruimte, waardoor u meer modellen veiliger kunt opbergen dan in elk ander geval. Bekijk de afbeeldingen of bekijk de video op het tabblad aan de rechterkant om een ​​idee te krijgen van hoe levensveranderend uitstekend deze gevallen zijn – je zult niet kunnen achterhalen hoe je zonder ze hebt geleefd. Het is ok. Die donkere tijden zijn nu voorbij.

We weten dat u de beste bescherming voor uw miniaturen wilt – het schuim in de koffer is iets groter dan de koffer zelf en zal bij sluiting rond de figuren worden samengedrukt, waardoor een minimum aan beweging voor elke miniatuur wordt gegarandeerd. Het heeft ook nylon pallen, dus als je het laat vallen, breken de vangsten niet. Om de robuustheid van de spanningspunten te verzekeren, loopt een metalen scharnier langs de rug, wat een geruststellende gewichtigheid versterkt en toevoegt. We weten ook dat ruimte kostbaar kan zijn bij het opbergen van modellen, dus de Skirmish en Battle koffers zijn ontworpen om te stapelen op elkaar voor gemakkelijke opslag.

We hebben veel moeite en onderzoek gedaan om de koffer zo comfortabel mogelijk te vervoeren, met ergonomisch ontworpen handgrepen voor maximale grip – en het deksel kan worden vergrendeld, wat betekent dat er geen verschrikkelijke ongelukken gebeuren waarbij je geliefde miniaturen op de speeltafel worden verpletterd.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: