Warhammer 40K – Easy to build – Necrons: Warriors + Paints Set

32.50

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K – Easy to build – Necrons: Warriors + Paints Set – Je krijgt drie plastic Necron Warriors met verschillende poses en de de verf

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Onverbiddelijk naar voren schuifelend, hanteren de onsterfelijke legioenen van de Necrons gruwelijke wapens. Hun brutale pantser glinstert in de griezelige groene gloed van de onheilspellende energieën die hen bezielen.

Deze box is de perfecte manier om je verzameling Necrons te starten. Je krijgt drie plastic Necron Warriors met verschillende poses, de verf die je nodig hebt om ze voor te bereiden op de strijd en een penseel om mee te beginnen. Deze modellen zijn push-fit, waardoor alleen een tondeuse nodig is om te monteren – geen lijm, geen rommel.

Elke krijger is gewapend met een lang gauss-flayer-geweer en doet zich voor alsof hij onverbiddelijk op de vijand afkomt. Elk toont verschillende niveaus van gevechtsschade en verval, hun pantser gedeukt en ontpit met de leeftijd, waaronder een met een gebarsten hoofd en frontplaat.

De zes verven worden geleverd in potten van 12 ml, inclusief de essentiële kleuren die nodig zijn om de Necron Warriors te schilderen als leden van de Szarekhan-dynastie, en twee technische verven – een om een ​​gestructureerde basis te creëren en een andere om een ​​gloeiend groen effect te simuleren:

– Runelord Brass
– Abaddon Black
– Runefang staal
– Agrax Earthshade
– Astrograniet
– Tesseract Glow

Er wordt ook een Citadel-startborstel meegeleverd om u snel op weg te helpen.
12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: