Warhammer 40K – Space Marines Primaris Infiltrators – verzamelfiguur

62.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K – Space Marines Primaris Infiltrators – verzamelfiguur – 2 identieke frames, elk met 5 modellen die kunnen worden gebouwd als Infiltrators

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: ,

Product Description

De lichte en snel bewegende Primaris-infiltranten, gekleed in Mk X Phobos-patroonpantser, zijn verantwoordelijk voor het verstoren van vijandelijke communicatie en het saboteren van doelwitten. Het eerste dat de vijand ziet, is een waterval van verstikkende smog, terwijl de infiltranten een spervuur ​​van rookgranaten werpen en hun opmars maskeren. Terwijl de vijand in de kolkende wolk tuurt, halen de Space Marines hun doelen neer met gedisciplineerde vuurstoten, waarbij de augur-scopes van hun scherpschutterkarabijnen elk slachtoffer verlichten voor de moord.

Elke infiltrant is bewapend met een scherpschutter-karabijn en draagt ​​een Mark X Phobos-pantser met zakken voor hun infiltratie-uitrusting. Extra onderdelen zijn inbegrepen om maximaal twee sergeanten en maximaal twee modellen met communicatie-arrays op te bouwen.

Deze kit bevat twee identieke frames, elk met vijf modellen die kunnen worden gebouwd als Infiltrators of Incursors. De set bestaat uit in totaal 266 onderdelen, 10 Citadel 32 mm ronde voetstukken en een Space Marines Infantry Transfer Sheet.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Kleine deeltjes. Essentiële puntige componenten.

 

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X