Warhammer 40K- Space Marines Venerable Dreadnought

45.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K- Space Marines Venerable Dreadnought – Deze boxset bevat een meerdelige plastic eerbiedwaardige dreadnought

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Deze torenhoge oorlogsmachines zijn driemaal zo lang als een man, dragen krachtige wapens en zijn even dodelijk op afstand als bij een aanval van dichtbij. De Dreadnoughts van een Chapter zijn kostbare relikwieën die alleen in grote nood worden gewekt. In elke Dreadnought zit een machtige Space Marine-held ingekapseld, die tijdens de strijd zware verwondingen heeft opgelopen, alleen gered door zijn internering. Eerbiedwaardige Dreadnoughts brengen hun wijsheid naar het Kapittel in tijden van vrede, en immense slagveldervaring in tijden van oorlog.

Deze boxset bevat een meerdelige plastic eerbiedwaardige dreadnought. Deze 84-delige set bevat: een plasmakanon, een aanvalskanon, een lascannon, een zware vlam, een stormschieter, twee verschillende krachtige vuisten, waaronder een sierlijke, en een set rookwerpers. Ook inbegrepen zijn: twee verschillende sets sierlijke beenbeschermers, drie verschillende helmen, zes zuiverheidszegels, twee verschillende wimpels, een reeks verschillende sarcofaagpantserplaten, verschillende sarcofaagontwerpen en een groot aantal Crux Terminatus en andere keizerlijke iconen.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X