Warhammer 40K – T’au Empire Commander – verzamelfiguur

39.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K – T’au Empire Commander – verzamelfiguur – Zevenenzeventig componenten zijn inbegrepen, en één Citadel 60 mm ronde basis.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Snel en dodelijk, T’au-commandanten besturen gevechtspakken van intimiderende omvang en kracht. Natuurlijk, het simpelweg besturen van een enorm gevechtspak maakt niet automatisch een troep tot Commander – meer dan wat dan ook, het is de strategische vaardigheid en het vermogen om zich aan te passen aan onvoorspelbare situaties die deze piloot onderscheidt van de anderen. Er zijn vele, vele jaren van onvermoeibare toewijding nodig om deze prestigieuze rang te bereiken; elke T’au Commander heeft zijn status op de harde manier bereikt. Hun XV-85 Enforcer Armor Crisis Battlesuits zijn bewapend met immens destructieve wapenarrays – vlammen, ionenblasters en frag-projectoren behoren tot de optionele uitrustingen, met elektronische tegenmaatregel-suites en enorme gegevensverwerkingsmogelijkheden die hun strijdvaardigheid verbeteren.

De XV86 Coldstar Battlesuit-variant is bedekt met vinnen die hem stroomlijnen, waardoor supersnelle bewegingen door het strijdtoneel mogelijk worden en vijanden worden vernietigd met scherpe schokken van het gebarsten kanon. De ingebouwde holofoton-tegenmaatregelen en telemetriesuites voeden de Coldstar en zijn commandantpiloot een enorme verscheidenheid aan informatie die de ongetrainde geest zou overweldigen – in plaats daarvan laat het het Coldstar Battlesuit over zijn vijanden zweven met een gratie die vijandelijk gericht is systemen kunnen gewoon niet hopen te vangen.

Deze meerdelige plastic kit geeft je alles wat je nodig hebt om een ​​T’au Commander te bouwen, in een XV-85 Enforcer Armor Crisis Battlesuit of een XV86 Coldstar Battlesuit. Er is een enorm aantal opties beschikbaar in de doos – verschillende koppen, motoren, been- en armassemblages – en een hoop wapens! Een airburst frag-projector, een plasmageweer, een flamer, een fusion-blaster, een cyclische ionen-blaster, een burst-kanon (plus upgradekit) en een raketpod. Inbegrepen is een drone, die kan worden gemonteerd als een pistool-, schild- of markeringsdrone.

Zevenenzeventig componenten zijn inbegrepen, en één Citadel 60 mm ronde basis.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: