Warhammer 40K – Tyranids – The Swarmlord – Hive Tyrant

48.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K – Tyranids – The Swarmlord – Hive Tyrant – meerdelige plastic boxset bevat 59 componenten en één 60 mm basis

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Swarmlord is zo oud als het Tyranid-ras zelf, het toppunt van de Hive Tyrant-biovorm. Het is een monster van de donkerste nachtmerrie die op rijken heeft gejaagd en toezicht heeft gehouden op het uitsterven van hele beschavingen.

Het gruwelijke Swarmlord-model heeft een krijgerachtige dynamiek en is een unieke toevoeging aan elke Tyranid-collectie. Net als andere Tyranids heeft het een chitineuze schaal met schoorstenen op zijn rug, evenals een afzichtelijk skeletonderlichaam. Bovendien hanteert de Swarmlord enorme wapens en zijn er genoeg opties in de doos om het model te bewapenen met een wurgenhoornkanon of een zwaar gifkanon.

Deze meerdelige plastic boxset bevat 59 componenten en één 60 mm basis om één Tyranid Swarmlord of één Tyranid Hive Tyrant te bouwen.

Deze kit wordt ongeverfd geleverd en moet worden gemonteerd – we raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Paints te gebruiken.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X