Warhammer 40K- Tzeentch Arcanites Tzaangor Enlightened

33.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K- Tzeentch Arcanites Tzaangor Enlightened – wordt geleverd met 3 Citadel 40 mm ronde bases en gebruikt om 3 Tzaangor Skyfires te monteren.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Elite Tzaangors, met vreemde veren en uitgebreide hoorns, de Tzaangor Enlightened zijn echt gezegend met de gunst van Tzeentch. Ze hanteren sierlijke speren die hen boven hun mindere verwanten plaatsen, sommigen rijden zelfs op Discs of Tzeentch. Tzaangor Enlightened kan strengen uit het verleden zien – vijanden krimpen in bijgelovige angst terwijl de Verlichte mensen stem geven aan gebeurtenissen uit hun leven waar niemand kennis van mag hebben.

Deze meerdelige plastic kit bevat de onderdelen die nodig zijn om 3 Tzaangor Enlightened te monteren, gewapend met Tzeentchian-speren. Elk model kan te voet worden gemonteerd of op een van de 3 meegeleverde Discs of Tzeentch rijden – deze zijn bedekt met sinistere spikes en hoorns die worden gebruikt om ongelukkige vijanden te vernietigen en te hakken, met een gebeeldhouwd magisch element dat ze aan de basis bevestigt. Men kan worden geassembleerd als een Aviarch, met zijn eigen borstplaat, met zijn eigen hoofddeksel (naar keuze uit 2) en met een sierlijker wapen dat past bij zijn verhoogde status. Er zijn 6 verschillende koppen meegeleverd waarmee u uw modellen kunt aanpassen.

Deze kit wordt geleverd met 3 Citadel 40 mm ronde bases en kan optioneel worden gebruikt om 3 Tzaangor Skyfires te monteren.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X