Warhammer Age of Sigmar Start Collecting! Kharadron Overlords

79.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer Age of Sigmar Start Collecting! Kharadron Overlords – die je direct een verzameling Kharadron Overlords-miniaturen geeft

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Een militaristische, handelsmaatschappij die volledig losstaat van de andere takken van duardin die de sterfelijke rijken bevolken, behandelen de Kharadron Overlords oorlog en handel als ongeveer hetzelfde – een middel om rijkdom te vergaren en ze blinken uit in beide. Bovenal zoeken ze ethergoud – dit lichter dan luchtelement is het levensbloed van hun samenleving, dat hun steden in de lucht houdt, hun schepen van brandstof voorziet en hun uitgebreide bepantsering aandrijft. Grote luchtvloten van oorlogsschepen dalen neer uit tientallen luchthavens wanneer een rijke naad wordt ontdekt; de Kharadron Overlords zullen bitter vechten om deze vitale substantie te verwerven, en de status die het met zich meebrengt.

Dit is een voordelige boxset die je direct een verzameling fantastische Kharadron Overlords-miniaturen geeft, die je meteen kunt samenstellen en gebruiken in games van Warhammer Age of Sigmar! Je ontvangt een Endrinmaster, een set van 5 Grundstok Thunderers, een set van 3 Skywardens, een Grundstok Gunhauler en een exclusief spelregelblad van Warscroll Battalion – Hammerheft’s Prospectors – zodat je meteen je nieuwe miniaturen kunt verzamelen, monteren en ermee kunt spelen!

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X