Warhammer Age of Sigmar – Start Collecting! Seraphon

70.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer Age of Sigmar – Start Collecting! Seraphon – fantastische Seraphon-miniaturen die je meteen kunt samenstellen gebruiken in Warhammer Age of Sigmar

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Ouder dan het geheugen, bestaand voor eonen zonder registratie, heeft de serafoon ooit een eindeloze, woeste oorlog tegen Chaos gevoerd. Opgeroepen door de ongelooflijke kracht van de Slann Starmasters, materialiseren ze zich uit de energie van de sterren zelf – behendige skinks, roofzuchtige saurus en kolossale kroxigor, elk met de bedoeling de krachten te vernietigen die de rijken hebben vernietigd en verduisterd, bijna onherstelbaar.

Dit is een voordelige boxset die je een directe verzameling fantastische Seraphon-miniaturen geeft, die je meteen kunt samenstellen en gebruiken in games van Warhammer Age of Sigmar! Je ontvangt een Oldblood op Carnosaur, een set van acht Saurus Knights, een set van twaalf Saurus Warriors en een exclusief Warscroll Battalion-regelsheet – Gul’rok’s Starhost – waarmee je meteen je nieuwe miniaturen kunt verzamelen, samenstellen en spelen!

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: